מזרח ארהב בפסח

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5968 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע
    טיילנו עם הספר המצויין שלך בחוף המערבי לפני 4 חודשים וכעת אנחנו מתכננים לטייל בצד המזרחי בפסח הקרוב.
    אנו נוחתים בפילדלפיה ב-23 במרץ ל-14 ימים, ואני מתלבטת האם לטייל בחלק הצפוני או הדרומי מפאת הקור בעונה זו. הייתי רוצה מאוד להגיע למפלי הניאגרה אך אשמח לקבל ממך הכוונה לאזור הכי מומלץ בתאריכים אלו. דבר נוסף,אנו מתכוונים לשהות בניו יורק כ-4 ימים, האם מומלץ בתחילת הטיול או בסופו?

#6037 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מפאת הקור אני ממליצה מאוד לטייל דרומה ולא צפונה. יש בספר שלי על דרום מזרח ארה"ב כמה המלצות למסלולים בדרום אבל בחלק מהם אי אפשר לטייל במרץ שכן הם עוברים במקומות גבוהים טופוגרפית (רכס הרי האפלצים) שמכוסים עדיין שלג במרץ. אפשר כן לטייל לאורך אזורי החוף (למשל באיי אאוטר בנקס שבקרוליינה הצפונית וכמובן לאורך חופי קרוליינה הדרומית וגורגיה) וכמו כן אם בא לכם להדרים לפלורידה (ברכב או בטיסה) – מדינה זו היא יעד נהדר לטיול טבע בחודש מרץ. כמובן שאין בעיה במרץ לבקר בערים – ניו יורק, וושינגטון וכו'. לגבי ניו יורק בתחילת הטיול או בסופו – נראה לי שתמיד עדיף לשמור את ניו יורק לסוף אבל זה מאוד תלוי בתוכנית הטיול וזה ממש לא חובה.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־מזרח ארהב בפסח
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0