מזרח ארה"ב ביולי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5647 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע
    אנו זוג + 3 (13,13,11), מתעתדים לנחות בניו יורק בתאריך 30.6.2013 אחה"צ.
    לרשותינו 24 ימים במזרח ואח"כ טיסה מניו יורק לאורלנדו לעוד 8 ימים.
    חשבנו לשלב בין 3 מסלולים בספר שלך:
    להתחיל במסלול האדום: בילוי בניו יורק ומשם עד לאיימיש.
    מהאיימיש להתחבר למסלול הכתום (מהכוון ההפוך) כלומר אית'קה, אגמי האצבעות, ניאגרה, טורונטו, אלף האיים והמשך המסלול עד הרי אדירונדק.
    מהרי אדירונדק להתחבר למסלול הכחול ולטייל בחלק ממנו הכולל את ההרים הלבנים, הר וושינגטון ומשם חזרה לניו יורק.
    נבקש את עזרתך במספר שאלות:
    1. האם המסלול הגיוני ל 25 ימים?
    2. הכוונה היא להתחיל בניו יורק, ולטייל שם מספר ימים. האם כדאי להישאר בניו יורק עד 5.7 על מנת לצפות בחגיגות 4.7 או שלטייל 3 ימים בניו יורק ולצפות בחגיגות 4.7 במקום אחר ואיפה?
    3. החיבור בין המסלול האדום לכתום: האם נכון להתחבר מהאיימיש לאית'קה? האם יש מקומות מומלצים בדרך שכדאי לבקר בהם? (הבנתי שהדרך ארוכה מאוד).
    4. על אילו אתרים של המסלול הכחול את ממליצה? ודרך איפה כדאי לחזור לניו יורק?

התכנית הכללית:
    3-5 ימים ניו יורק
    יום אחד: נסיעה לחופי ניו ג'רזי (כמו במסלול האדום)
    יום אחד: נסיעה ושיט לאורך חופי האוקיינוס (כמו במסלול האדום)
    יום אחד: בילוי באנאפוליס ובולטימור (כמו במסלול האדום)
    3 ימים: בילוי בוושינגטון (כמו במסלול האדום)
    יום אחד: חבל האיימיש ומשם לאית'קה (חיבור למסלול הכתום)
    3 ימים: אגמי האצבעות, מפלי הניאגרה וטורונטו.
    יום אחד: אלף האיים וברלינגטון (כמו במסלול הכתום)
    2 ימים: הרי אדירונדק ואגם שמפליין (כמו במסלול הכתום)
    2 ימים: חיבור למסלול הכחול- נסיעה להרים הלבנים והר וושינגטון

סה"כ 18-20 יום
    נותרו לנו עוד 2-4 ימים- איפה את ממליצה לטייל?
    תודה
    ירון

#5653 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. נראה לי שהמסלול הגיוני ל-25 ימים אבל אני מציעה שתשלח לי שלד על פי חלוקה יומית – כי קשה לי להבין האם השלד ששלחת כולל זמני נסיעות (למשל היומיים להרי האדירונדק ואגם שמפליין האם הם כוללים זמני נסיעה או לא..?). אחרי שתשלח לי שלד שכזה אוכל לסייע ולומר לך איפה להוסיף ימים.
    2. לגבי ה-4.7. אין ספק שהחגיגות של ניו יורק הן המרשימות ביותר והן מומלצות מאוד. הבעיה היא העומס הרב של האנשים והעובדה שצריך ללכת ברגל כברת דרך כדי לראות את הזיקוקים כי כל הכבישים באזור נסגרים.
    3. אכן אפשר להתחבר – אמיש-איתקה. לא מכירה מקומות מומלצים במיוחד לבקר בהם בדרך…
    4. אני אישית הכי אוהבת את המסלול הכחול ואני ממליצה על כולו…. אני לא חושבת שבמסלול כזה תצליחו להגיע לאקדיה אז זה יורד וגם בוסטון די מיותר (כי יש לכם לא מעט ערים בטיול). לכן הייתי מציעה להתמקד בהרים הלבנים ואם יש זמן גם בקייפ קוד – אזור מקסים במיוחד שדרכו תוכלו לחזור לניו יורק. כאשר תשלח לי את השלד המפורט אפשר יהיה לראות אם יש לכך מספיק זמן.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־מזרח ארה"ב ביולי
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0