- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 10 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › לפני הטיול הגדול – טיפים
היי נטע,
חזרתי לפורום הנפלא כדי להתייעץ לקראת הטיול הגדול שקרב ובא (בעוד פחות מחודש..). בקצרה, אנחנו 4 חבר'ה צעירים שעושים שילוב בין המסלול האדום והחום (התחלה מלוס אנג'לס דרך סן פרנסיסקו, יוסמיטי, וגאס, סיבוב הפארקים ביוטה וסיום בזאיון), מצפינים לילוסטון, חוזרים לSLC ומשם ממריאים לניו-יורק לסיום הטיול. כ-50 ימים סה"כ.
כעיקרון אנחנו מאורגנים היטב מבחינת כרטיסי טיסה, הזמנות למקומות לינה (בשמורות ובמלונות), השכרת רכב, ביטוח רפואי וכו'. בימים אלה גם מתארגנים על ציוד קמפינג מתאים (מלבד השלמות שנעשה גם בארה"ב).
השאלה היא כזאת – מניסיונך העשיר, האם יש טיפים, עצות, הארות שתוכלי לתרום לנו בנוסף. דברים נוספים שלא חשבנו עליהם וכדאי לנו לדאוג להם טרם הטיסה, כרטיסי הנחות/קופונים ששווה לבדוק לפני, וסתם כל דבר שעולה על ראשך שנראה לי ששווה לנו לבדוק ולהיערך לקראת. בכל זאת, אנחנו עוד חדשים בעסק 🙂
תודה רבה!
הי
בעיקרון את כל הטיפים השימושיים שאני יכולה לחשוב עליהם ריכזתי בעמוד זה באתר:
https://www.maslulim-america.com/%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%99-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%9C%D7%94/
בטוח יש עוד דברים ששכחתי אבל הדברים הרשומים שם הם בערך כל מה שאני יכולה לחשוב עליו מבחינת טיפים שימושיים…
תהנו בטיול המסלול נשמע מקסים ומגוון! נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת