כניסה לקנדה לאחר ה7 לספטמבר

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה כניסה לקנדה לאחר ה7 לספטמבר

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #64470 הגב
    רועי
    אורח

היי, אני מנסה לעשות לעצמי סדר בכל מה שקשור לכניסה לקנדה החל מה7 לספטמבר (תאריך פתיחת הגבולות).
    ממה שהבנתי, מה שצריך זה:
    1. להוציא ויזה. איפה מוציאים אותה?
    2. להירשם באפליקציה ArriveCan
    3. לעשות בדיקה קורונה ולקבל תוצאה שלילית פחות מ72 שעות לפני הטיסה.
    4. להיות מחוסן פעמיים. פה זה נהיה קצת טריקי, כי באתר של הרשויות הקנדיות (מצרף לינק) כתוב:

have received your last dose at least 14 days prior to the day you enter Canada
    Example: if your last dose was anytime on Thursday July 1st, then Friday July 16th would be the first day that you meet the 14 day condition

אני מנחש שהכוונה שלהם ב"חיסון האחרון" לחיסון השני, אבל למעשה בפועל כבר קיבלתי חיסון שלישי, ונניח שעשיתי היום (31 באוגוסט) את החיסון השלישי, זה אומר שכדי שיעברו 14 יום מלאים אני יכול להיכנס לקנדה רק החל מה15 לספטמבר.
    איך אני יכול לוודא שאני לא נדפק מזה שעשיתי את החיסון השלישי ועכשיו יש לי פחות מ14 יום מאז החיסון האחרון? (בהנחה שאני רוצה להיכנס לקנדה ב10 בספטמבר לדוגמה)

האתר:
    https://travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/covid-vaccinated-travellers-entering-canada?fbclid=IwAR1b86jDlWB46G1vharr-59NfCcPfViWV2lEQFdJ2gf5Z_Jd0vgwwgGGF3w

מעבר לזה אני אשמח להבין אם חסר לי עוד משהו כדי להיכנס לקנדה חוץ מהדברים שכתבתי, וגם אשמח להכוונה מאיפה להוציא את הויזה.

תודה!!!

#64476 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    עוד לא התעסקתי עם כניסת מטיילים לקנדה אז התשובה שלי היא בערבון מוגבל
    אתה הויזה הדיגיטלית מוצאים כאן:
    https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply-passport-information.html
    מעבר לזה לא נראה לי שפספסת משהו
    אני לא יודעת להגיד לך בעניין החיסון – אני מניחה/בטוחה שהכוונה לחיסון שני – אבל אי אפשר לדעת כי אין לכך התייחסות
    נראה לי שהדרך היחידה שלך לקבל תשובה היא להתקשר לשגרירות
    שים לב שכל עניין פתיחת הגבול ב-7.9 כרגע מוגדר כטנטטיבי (כלומר כנראה יקרה אבל לא בטוח).
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־כניסה לקנדה לאחר ה7 לספטמבר
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0