- This topic has תגובה 1, משתתף 1, and was last updated לפני 4 שנים, 8 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › כניסה לקנדה לאחר ה7 לספטמבר
היי, אני מנסה לעשות לעצמי סדר בכל מה שקשור לכניסה לקנדה החל מה7 לספטמבר (תאריך פתיחת הגבולות).
ממה שהבנתי, מה שצריך זה:
1. להוציא ויזה. איפה מוציאים אותה?
2. להירשם באפליקציה ArriveCan
3. לעשות בדיקה קורונה ולקבל תוצאה שלילית פחות מ72 שעות לפני הטיסה.
4. להיות מחוסן פעמיים. פה זה נהיה קצת טריקי, כי באתר של הרשויות הקנדיות (מצרף לינק) כתוב:
have received your last dose at least 14 days prior to the day you enter Canada
Example: if your last dose was anytime on Thursday July 1st, then Friday July 16th would be the first day that you meet the 14 day condition
אני מנחש שהכוונה שלהם ב"חיסון האחרון" לחיסון השני, אבל למעשה בפועל כבר קיבלתי חיסון שלישי, ונניח שעשיתי היום (31 באוגוסט) את החיסון השלישי, זה אומר שכדי שיעברו 14 יום מלאים אני יכול להיכנס לקנדה רק החל מה15 לספטמבר.
איך אני יכול לוודא שאני לא נדפק מזה שעשיתי את החיסון השלישי ועכשיו יש לי פחות מ14 יום מאז החיסון האחרון? (בהנחה שאני רוצה להיכנס לקנדה ב10 בספטמבר לדוגמה)
מעבר לזה אני אשמח להבין אם חסר לי עוד משהו כדי להיכנס לקנדה חוץ מהדברים שכתבתי, וגם אשמח להכוונה מאיפה להוציא את הויזה.
תודה!!!
הי
עוד לא התעסקתי עם כניסת מטיילים לקנדה אז התשובה שלי היא בערבון מוגבל
אתה הויזה הדיגיטלית מוצאים כאן:
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply-passport-information.html
מעבר לזה לא נראה לי שפספסת משהו
אני לא יודעת להגיד לך בעניין החיסון – אני מניחה/בטוחה שהכוונה לחיסון שני – אבל אי אפשר לדעת כי אין לכך התייחסות
נראה לי שהדרך היחידה שלך לקבל תשובה היא להתקשר לשגרירות
שים לב שכל עניין פתיחת הגבול ב-7.9 כרגע מוגדר כטנטטיבי (כלומר כנראה יקרה אבל לא בטוח).
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת