יומיים פנויים באלסקה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה יומיים פנויים באלסקה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3597 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום
    אנחנו מסיימים קרוז באלסקה ב-28/7 בשעה 12.30 (עוגנים באנקורג' וויטייר).
    אנחנו ממריאים מאנקורג' לכיוון ניו יורק ב-30/7 בשעה 00.45.
    למעשה יש לי יום וחצי פנויים.
    אנחנו זוג +3 ילדים (17,13,9) – אודה לך על המלצות לניצול מקס' של הזמן
    תודה

#3601 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אילו היה לכם יותר זמן הייתם יכולים לנסוע אולי לדנאלי אבל יום וחצי זה ממש מעט ולכן אני חושבת שהכי כדאי להתמקד בחצי האי קינאי. האם אתם יכולים לשכור רכב בוויטייר (לא נראה לי שיש שם סוכניות להשכרת רכב אבל אולי אני לא מעודכנת)? אם כן הייתי נוסעת דרומה לסווארד ובדרך עושה טיול ברגל אל קרחון האקזיט. אפשר גם לבקר באקווריום של סווארד. למחרת, בדרך חזרה הביתה אפשר לצפות בנדידת דגי הסלמון בקוורץ קרייק (ראה מידע בספר אלסקה – המסלול הקליל עמוד 260). אם אי אפשר לשכור רכב בוויטייר ועליכם לנסוע קודם לאנקורג' עם ההסעה של הקרוז אז למעשה יוותרו לכם נטו לא יותר מ-24 שעות טיול ובמקרה זה אני חושבת שהכי כדאי להשאר באנקורג' ובסביבתה. אם הבנתי נכון אתם מגיעים לאנקורג' בסופ"ש אז יש בעיר שוק סופשבוע נחמד. אפשר גם לעשות בעיר טיול אופניים נחמד וכן לבקר ב-שיפ קרוק – ערוץ הקרוב מאוד לדאון טאון שם דייגים רבים וכן דגי סלמון השוחים במעלה הזרם.
    נטע

#3603 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שוב שלום
    אכן אין סוכנויות השכרת רכב בוויטייר אבל אני בודק אפשרות להוסיף אקסטרא ושמישהו יביא לי את הרכב מאנקורג' (למרות שלצערי אני בנתיים לא מצליח)
    מהספר שלך אכן הבנתי שכדאי לי להתמקד בקינאי ואנחנו גם ממש לא משפחה של לטייל בשווקים וכד'.
    יש חידוש לגבי שעת ההגעה לוויטייר -אנחנו עוגנים ב-00.30 ולמעשה ישנים את הלילה באונייה ויכולים לרדת כבר באיזור 8.00 בבוקר.ראיתי שאני יכול לקחת הסעה לאנקורג' שמגיעה ב-10 ליעד,האם זה משנה את התמונה?
    תודה

#3608 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אתם יכולים לנסוע מוויטיר צפונה לאנקורג' ואז לחזור חזרה דרומה באותה דרך אל עבר סווארד אבל זה קצת מבאס – לנסוע הלוך חזור באותה הדרך בדיוק. בעיקרון הטיול הכי קצר מאנקורג' שמתאים גם ללילה אחד הוא טיול אל סווארד. אפשרות אחרת היא לקחת באנקורג' סיור מאורגן הכולל טיסה אל שמורת קטמאי וצפייה בדובים אבל זה עסק יקר מאוד שעולה מעל 500 דולר לאדם.
    נטע

#3609 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

עוד משהו – שווה אולי לבדוק האם יש תחבורה ציבורית מוויטיר לסווארד ואז לשכור רכב בסווארד (ששם אני מניחה ניתן לשכור רכב). למשל, יש קו רכבת המוביל לסווארד וההסעה שמובילה אתכם לאנקורג' אולי יכולה להורידכם בתחנת הרכבת בדרך לאנקורג'. כך תחסכו כמה שעות של נסיעה הלוך – חזור.
    נטע

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־יומיים פנויים באלסקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0