יוטה / ילוסטון או ילוסטון / גליישר

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה יוטה / ילוסטון או ילוסטון / גליישר

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #53978 הגב
    אבי קרמר
    אורח

אז ככה אנחנו זוג עם ילדים קטנים נוחתים ב salt lake city ב 18/8 וטיסת חזור ב 1/9 מאותו מקום. שוכרים קראוון באיזור.. עכשיו מתלבטים אם ליסוע משם ליולוסטון לכיוון גליישר או טיול ילוסטון ואיזור יוטה? המזג אויר ביוטה מאוד חם לא יודע אם סביל לטייל ככה וגליישר נעים ביום וקר בלילה… 

#53982 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני אישית הייתי משלבת את ילוסטון וטיטון עם אזור מואב (ארצס וקניונלנדס) במזרח יוטה (אם כי אפשר גם לשלב עם זאיון וברייס שבמערב יוטה). כרגע החניונים בארצס סגורים אבל תבדוק את המצב בשמורת המדינה דד הורס שיש בה חניון יפהפה – ובדרך אפשר גם ללון בחניון גובלין שהוא יפהפה (תבדוק האם פתוח – בשניהם יתכן שאין מקום. כדאי לבדוק ולהזמין מראש). לגבי שילוב עם גליישר – גליישר יפהפייה אבל זה יהיה טיול פחות מגוון וגם אני לא בטוחה אם השאטלים בשמורה יעבדו השנה ואם אתם מטיילים עם קרוואן ארוך לא תוכלו לנסוע בכביש המוביל לשמש… תחשבו על זה ואז אם תרצה שאבדוק עבורך משהו יותר לעומק (הדברים כל הזמן משתנים אז אני לא מעודכנת לגבי כל השמורות בזמן אמת) אתה מוזמן לשאול ואבדוק.
    נטע

#53984 הגב
    אבי קרמר
    אורח

לא מדי חם באוגוסט לטיולים ביוטה? איך את חושבת שכדאי לעשות את המסלול? אנחנו רק 12 יום… איזה נקודות לכתוב בגוגל maps?

#53999 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בעיקרון זה אזור גבוה. חם בצהריים בעיקר וחם אם יש גל (מקביל לחמסין). מעבר לכך זו עונת הטיולים באזור. תוכל לראות מידע נוסף כאן (חפש דרום מערב ארה"ב)
    https://www.maslulim-america.com/useful-info/wheretogo/
    לגבי מסלול = יש כל מיני אפשרויות ולא יכולה לענות על רגל אחת
    מציעה להסתכל במסלולים שמתחילים בסולט לייק כאן
    המסלולים אינם מעגליים אבל אפשר בסוף במקום לנסוע לווגאס – לנסוע לסולט לייק
    https://www.maslulim-america.com/m-maslulim-results/?filter-track-category=708
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #53982 in יוטה / ילוסטון או ילוסטון / גליישר
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0