"יד המחבת" (פלורידה) בדצמבר

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה "יד המחבת" (פלורידה) בדצמבר

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18208 הגב
    ליהי
    אורח

הי נטע, תכננו טיול על פי ספרך ואנחנו עומדים לצאת לדרך עוד שבוע! איזה כיף 🙂
    נעשה את המסלול הירוק בפלורידה (מספר ארהב מזרח) ושילבנו עלייה למנטי ספרינג ואח"כ גם ליד המחבת (חלק קטן מהמסלול הסגול). לאור גל הקור בארהב בתק זו התחלתי לחשוש: אולי כדאי לוותר על ההצפנה למעיין ווקולה ולסיינט ג'ורג'? עוד לא הזמנו שם מלון וזה אפשרי. האם, מנסיונך, יהיה אפשר לטייל שם ולצאת לשייט כפי שהמלצת? ההתלבטות שלי היא כמובן עקב מזג האויר בתקופה זו. לא נשמע לסביר לצאת לשייט בסיינט ג'ורג' בטמפרטורות נמוכות – אבל אולי אני טועה?
    אנחנו זוג עם בת 5.
    (אם נוותר על ווקולה – כנראה נרוויח ביקור בסיינט אוגוסטין במקום.. אבל בכל זאת אני מתבאסת מהוויתור)
    מה דעתך?

תודה!

#18226 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני באמת לא יודעת מה לומר. בדרך כלל בחורף יכול אמנם להיות קריר באזור יד המחבת (ולעתים רחוקות אף בלילה לרדת לאפס מעלות) אבל מזג האוויר בדרך כלל נעים כחורף ישראלי חמים ממוצע. בשנתיים האחרונות באלסקה אין כמעט שלג ובפלורידה הטמפרטורות יורדות מתחת לאפס כאילו מזג האוויר השתגע… אישית הייתי לוקחת סיכון ולא מוותרת על אזור יד המחבת שכן זה אזור נורא יפה. ספציפית למעיינות (ווקולה וכל השאר – טמפרטורת המים בהם קבועה כך שגם כאשר קר בחוץ המים נעימים). מה שאת יכולה לעשות זה לעשות הזמנת מלונות כפולה לשני מסלולים – אחד עם יד המחבת ואחד בלי ואז לבטל מלונות במסלול שאותו לא תעשי בהתאם לתחזית (לרוב המלונות מדיניות ביטולים נוחה). אפשר אף לצאת לדרך בלי לבצע הזמנות ולהחליט תוך כדי על פי התחזית לאן נוסעים. ראי למשל כאן תחזית לאפליצקולה לעשרת הימים הקרובים: http://www.weather.com/weather/tenday/l/USFL0010:1:US (רוב הזמן סביב 20 מעלות שזה סביר).
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־"יד המחבת" (פלורידה) בדצמבר
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0