טיול שלכת בניו אינגלנד

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול שלכת בניו אינגלנד

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #74485 הגב
    אבינעם זלמנוביץ
    אורח

שלום נטע
    רכשנו את ספרך ארהב צפון מזרח ומתכננים טיול שלכת בספטמבר/אוקטובר השנה. נוחתים בניו יורק ומיד עולים צפונה לאזור ההרים הירוקים, חוזרים מצד מזרח דרך בוסטון לניו יורק. ברצוני לברר מה התאריכים המומלצים ביותר לתחילת הטיול כדי לא לפספס את השלכת.
    תודה.
    אבינעם

#74488 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זה משתנה כמובן משנה לשנה ולא הבנתי כמה זמן הטיול ומה הוא עוד יכלול (מידע חיוני כדי לתת תשובה). אם הכוונה רק להרים הירוקים אז הייתי יוצאת לדרך בסביבות בשבוע הראשון של אוקטובר (עדיף באמצע השבוע האחרון, סביבות 3-5.10).
    נטע

#74489 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זה משתנה כמובן משנה לשנה ולא הבנתי כמה זמן הטיול ומה הוא עוד יכלול (מידע חיוני כדי לתת תשובה). אם הכוונה רק להרים הירוקים אז הייתי יוצאת לדרך בסביבות בשבוע הראשון של אוקטובר (עדיף באמצע השבוע האחרון, סביבות 3-5.10).
    נטע

#74503 הגב
    אבינעם זלמנוביץ
    אורח

הי.
    משך הטיול שבועיים.
    יציאה מניו יורק לכיוון צפון, ההרים הירוקים, ההרים הלבנים, שמורת אכדיה, חזרה דרך עיירות החוף לבוסטון, ניו יורק (ללא קיפ קוד)
    שילבנו בין המסלול הכחול והירוק.
    שאלתנו: מתי מתאים לצאת לטיול מניו יורק כדי להנות ממיטב השלכת?
    תודה

#74502 הגב
    אבינעם זלמנוביץ
    אורח

הי.
    משך טיול שבועיים.
    מניו יורק צפונה להרים הירוקים, ההרים הלבנים, פארק אכדיה, דרך עיירות החוף לבוסטון, ללא קייפ קוד, חזרה לניו יורק. (שילבנו בין המסלול הכחול לירוק).
    שוב, מבקשים לדעת מתי להתליל את הטיול כדי להנות ממיטב השלכת.
    תודה.

#74504 הגב
    אבינעם זלמנוביץ
    אורח

הי.
    משך טיול שבועיים.
    מניו יורק צפונה להרים הירוקים, ההרים הלבנים, פארק אכדיה, דרך עיירות החוף לבוסטון, ללא קייפ קוד, חזרה לניו יורק. (שילבנו בין המסלול הכחול לירוק).
    שוב, מבקשים לדעת מתי להתליל את הטיול כדי להנות ממיטב השלכת.
    תודה.

#74510 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אם ככה הייתי מתחילה קודם . כלומר משהו מהשיא תפספסו בכל מקרה. הייתי מתחילה ב-1.10 בידיעה שבהרים הירוקים תקדימו אולי טיפונת את השיא ובהרים הלבנים תאחרו טיפה את השיא
    יש עוד מידע שאולי יכול לעזור כאן
    https://www.maslulim-america.com/useful-info/travelfallfoliage/
    נטע

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
מענה ל־Reply #74504 in טיול שלכת בניו אינגלנד
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0