טיול קרוואן בקליפורניה ביוני

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול קרוואן בקליפורניה ביוני

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10117 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע,
    ראשית כל הכבוד על הספר ועל האתר, הם ממש מדליקים
    אנחנו זוג צעיר שמתכנן טיול בקליפורניה במהלך סוף חודש יוני. הטיול שלנו בנוי משני שלבים (בראשון אנחנו בנפרד כל אחד באזור אחר ובשני אנחנו נפגשם בסן פרנסיסקו, לוקחים קרוואן ונוסעים ליוסמטי ומשם לכביש מס' 1 עד לוס אנג'לס.
    ברשותך מספר שאלות:

1) אנחנו מתכננים לשכור קרוואן בסן פרנסיסקו ולהחזירו ב LA לאחר 8 ימים. הדילמה היא מהי הדרך המומלצת להזמין את ה RV. דרך מתווך מישראל (שיכול לעזור במחיר ובביטוח וכו') או ישירות מאתרי החברות השכרה בקליפורניה? ואם דרך הארץ, המלצות על מתווכים כאלה? שמענו דברים לא טובים על מוטורהום ובנדנה קרוואן כנראה כבר לא עובדים כי הם לא זמינים כבר שבועיים. ואם להזמין חברה אמריקאית, יש המלצות?

2) בחלק הראשון של הטיול אני נוסע לבדי ברכב שכור רגיל מ LA לכיוון סן פרנסיסקו ויש לי מה 22 ליוני עד ה 25 בצהרים להגיע לSF ואני מתלבט על המסלול המועדף לטייל בו. אחרי קראת הספר שלך חשבתי על עמק המוות (לינה ב 22 בקצה הצפוני של העמק)בבוקר מעבר דרך מעבר טיוגה ויומיים ביוסמטי (עם לינה בשטח ב23 וב 24, למרות שנחזור לשם אחרי מספר ימים כזוג) וב 25 בבוקר לצאת ל SF . יש המלצות ספציפות על המסלול? זה אפשרי ב 3 ימים? יש המלצות אחרות לכיוון נסיעה צפונה מ LA ל SF (כביש מס' 1 נעשה בדרך חזרה)?

תודה מראש,
    ירון

#10133 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    כאשר אני שכרתי בעצמי כמה פעמים עשיתי זאת דרך חברת קרוז אמריקה. יש עוד חברות שאתה יכול לבדוק שמפורטות בפרק המידע השימושי של הספרים. יש יתרון להזמין דרך מתווכנים כי המחיר לעתים יותר זול. מציעה לך לקבח הצעת מחיר גם כאן וגם כאן ולפי זה להחליט. אני לא שמעתי דברים לא טובים על מוטורהום (הם עובדים עם קרוז אמריקה). ולגבי בנדנה – הם וודאי עובדים. לא יודעת למה הם לא עונים אבל אני מכירה רבים ששכרו אצלם לקיץ הקרוב.
    לגבי השאלה השנייה – לא הייתי נוסעת לעמק המוות ביוני (אפשר לחלוף בו אבל אין טעם לטייל שם – חום אימים). יכול להיות ששווה לך לשקול לעבור דרך שמורות סקויה וקינגס קניון שהם מקסימות ויחסית בדרך.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול קרוואן בקליפורניה ביוני
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0