טיול קראוונים דרום מער"ב ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול קראוונים דרום מער"ב ארה"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17694 הגב
    ג'ק
    אורח

היי נטע
    אחרי שבקיץ האחרון עשינו טיול מדהים ברוקיס ובילו סטון עם קראוון בעזרת הספר שלך שמאוד עזר
    אנו רוצים לחזור ולעשות בקיץ הבא שוב טיול שכזה בדרום מערב ארה"ב כאשר הזמן המתוכנן הוא המראה
    סביב ה 15/7/15 ל 20 יום, ככל הניראה נחיתה בסן פרנססקו, משם על אחד ללוס אנגלס משם לגראנד קניון וייתר הפארקים באזור וחזרה מלאס ואגס.
    לפני שאני מתחיל לצלול לתוך המסלול הפחידו אותי שזה תאריך מאוד חם ויהיה לנו סיוט בקראוון.
    את הטיול השנה סיימנו בסולט לייק סיטי ובאמת ביומים האחרונים היה חם מאוד, בלילה לא ניתן להדליק את המזגן בקראוון בגלל שמאוד מרעיש והיה די מעיק.
    השאלה שלי עד כמה באמת זה תאריך בעייתי וכדאי במסלול שכזה לשקול לעשות אותו עם רכב…
    תודה כתמיד על העזרה,
    ג'ק

#17703 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    רוב דרום יוטה גבוהה מאוד טופוגרפית לכן בלילה בדרך כלל לא מאוד חם. לי יצא ללון באוהל לא מעט פעמים בקיץ בשמורות דרום יוטה וצפון אריזונה והיה תמיד נעים. בצהריים היה מעט חם אבל חוץ מזה היה תמיד מזג אוויר טוב. מעולם לא נתקלתי בחום מעיק. יחד עם זאת היו בשנים האחרונות במיוחד כמה תקופות של גלי חום קשים במיוחד בקיץ באזורים הללו ואם תיפלו על אחד שכזה זה לא יהיה נעים. זה בערך כמו שבצפון יש סכנה לכמה ימי גשם מעיקים כאן יש סכנה לחום. יש במקסימים שבוע של גל חום כל קיץ. זה סיכון אבל סיכון סביר לדעתי. יוצא מן הכלל הוא אזור מדבריות נוואדה ועמק המוות שם באמת לא כדאי לטייל בקיץ בשל החום. הייתי הולכת על טיול קרוואן ואם תיפלו במקרה על יום חם במיוחד עברו נקודתית ללילה אחד למלון.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול קראוונים דרום מער"ב ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0