- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 6 חודשים by .
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › טיול קראוונים במערב ארה"ב
אני מתכנן טיול 21 יום מעגלי לוס אנגלס כולל הפרקים יוסמטי כביש מס 1 וגאס זיון ברייס
בתאריך 18/3/15-9/4/15 (פסח) האם יהיו לי בעיות עם מזג אוויר?
הי
בעונה זו עלול לרדת שלג במקומות הגבוהים אבל עדיין אם בונים את הטיול נכון אפשר בהחלט לטייל בעונה הזו. כדאי להיות מעודכנים בקשר לתחזית ולבנות מסלול טיול שאינו חולף בכבישים שידוע שהם סגורים בחורף (כמו למשל כביש מעבר טיוגה ביוסמיטי). אני גם ממליצה לשכור בעונה הזו רכב 4 על 4 שכן במקרה של שלג וקרח רכב זה יאפשר לכם לנסוע במקומות שלא תורשו להיכנס אליהם עם רכב רגיל (לחילופין אפשר לרכוש שרשראות שלג).
נטע
הי
המקומות הבעייתיים מבחינת קור ושלג הם יוסמיטי וברייס ואני חושבת שהם באמצע אז לא ממש משנה הכיוון לדעתי. בעיקרון את כביש 1 עדיף לנסוע דרומה אבל גם זה לא קריטי. מבחינת מבנה טיול (קודם יותר טבע ואז קטע יותר עירוני) עדיף הפוך (לשמור את סן פרנסיסקו וכביש 1 לסוף).
נטע
הי
זה עניין של מזל. גם בגרנד קניון ובזאיון יכול לרדת שלג במרץ ובגרנד קניון אני אפילו מכירה מקרה שירד שלג במאי. ברייס היא שמורה מאוד גבוהה בה הטמפרטורה יורדת מתחת לאפס 300 ימים בשנה כך שבטוח יהיה קר. ביוסמיטי יכול להיות סביר מאוד ויכולה להיות סופת שלגים. ככה זה בהרי הסיירה נוואדה.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת