טיול קראוונים במערב ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול קראוונים במערב ארה"ב

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17724 הגב
    יואב שטרן
    אורח

אני מתכנן טיול 21 יום מעגלי לוס אנגלס כולל הפרקים יוסמטי כביש מס 1 וגאס זיון ברייס
    בתאריך 18/3/15-9/4/15 (פסח) האם יהיו לי בעיות עם מזג אוויר?

#17739 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בעונה זו עלול לרדת שלג במקומות הגבוהים אבל עדיין אם בונים את הטיול נכון אפשר בהחלט לטייל בעונה הזו. כדאי להיות מעודכנים בקשר לתחזית ולבנות מסלול טיול שאינו חולף בכבישים שידוע שהם סגורים בחורף (כמו למשל כביש מעבר טיוגה ביוסמיטי). אני גם ממליצה לשכור בעונה הזו רכב 4 על 4 שכן במקרה של שלג וקרח רכב זה יאפשר לכם לנסוע במקומות שלא תורשו להיכנס אליהם עם רכב רגיל (לחילופין אפשר לרכוש שרשראות שלג).
    נטע

#17777 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המקומות הבעייתיים מבחינת קור ושלג הם יוסמיטי וברייס ואני חושבת שהם באמצע אז לא ממש משנה הכיוון לדעתי. בעיקרון את כביש 1 עדיף לנסוע דרומה אבל גם זה לא קריטי. מבחינת מבנה טיול (קודם יותר טבע ואז קטע יותר עירוני) עדיף הפוך (לשמור את סן פרנסיסקו וכביש 1 לסוף).
    נטע

#17810 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זה עניין של מזל. גם בגרנד קניון ובזאיון יכול לרדת שלג במרץ ובגרנד קניון אני אפילו מכירה מקרה שירד שלג במאי. ברייס היא שמורה מאוד גבוהה בה הטמפרטורה יורדת מתחת לאפס 300 ימים בשנה כך שבטוח יהיה קר. ביוסמיטי יכול להיות סביר מאוד ויכולה להיות סופת שלגים. ככה זה בהרי הסיירה נוואדה.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־טיול קראוונים במערב ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0