טיול צפון מזרח ארהב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול צפון מזרח ארהב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #12338 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום רב
    אני מתכנן טיול לחודש יוני 2014
    זוהי תוכנית בסיסית והייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסלול
    האם העונה מתאימה , האם לא ארוך מדי ?

יום 1 לאחר נחיתה בניו יורק והשכרת רכב נסיעה לניופורט

ניו הייבן – New Haven אוניברסיטת ייל
    העיירה מיסטיק – דאון טאון , מוזיאון ימי, מסעדת "מיסטיק פיצה", מוזיאון הצוללות של הצי האמריקאי בגרוטון. אקווריום מיסטיק, Mystic Diner
    ניופורט – The Breakers, רח' תאמז, (THAMES) – , מצוק ה" CLIF WALK"
    לינה בניופורט מלון "הווארד ג'ונסון" במג לטעון או חזרה ללינה במיסטיק במלון Hampton INN
    יום 2, 3 ניופורט – בוסטון

שהיה של יום נוסף בבוסטון
    קווינסי מרקט השוק המקורה , DUCK TOUR , MIT , אוניברסיטת הרווארד, Wrentham Village , Boston Common , Georges Island , אאוטלט ב Wrentham , מבשלת הבירה סמואל אדאמס
    גבעת באנקר, תצפית באצטדיון הבייסבול , מסעדה Prudential Center , בית הפניול , האנדרטה לזכר השואה , גשר קאלטרווה , המוזיאון לאמנויות יפות , coop – חנות ספרים מהממת , מסעדת קאסה רומרו .
    לינה במלון בסט ווסטרן או העיירה שרון (Sharon),
    יום 4,5 ההרים הלבנים עד Woodsvill

ההרים הלבנים , הר וושינגטון , אגם וויניפסוקי , הנהר האבוד Lost River , הר קנון Cannon Mountain , Franconia Notch State Park , , The Flume Gorge , Sabbaday Falls , Mt Whiteface
    יום 6 Woodsvill עד Lake Placid

Burlington (שייט), מפעל Silver Cascades, B&J Ausable Chasm, Lake Placid
    High Falls Gorge , Charlotte
    יום 7 Lake Placid Thousand Island

אלכסנדריה , קיגסטון , טירת בולדט , עיירה Gananoque
    יום 8 Thousand Islanעד Toronto

אזור קווין ווסט , רחוב יאנג , קנסינגטון מרקט , המגדל הלאומי סי-אן טאוור , הסקיידום, דיסטילרי דיסטריקט קומפלקס ,(Eaton Center) לורנס-מרקט , midland , מוזיאון הסירופ והמייפל, פארק אונטריו אלגונקין(algonquin).
    יום 9 Toronto nעד Niagara falls

מגדל פרוספקט, שייט בעלמת הערפל, מרפסות תצפית באי העיזים, Cave of winds, מרכז Table rock , , journey behind the falls , מגדל סקיילון , תאורה לילית של המפלים וזיקוקים , Niagara on the Lake , Welland Canal , belive it or not museum
    יום 10 Niagara falls nעד Ithaca

אגמי האצבעות , Watkins Glen, מוזיאון הזכוכית בקורנינג , Buttermilk Falls , Ithaca Falls-, Robert Treman State Park , Cornell- Chimes- , Farmers Market+ Boat Ride
    יום 11 Ithaca עד New York
    Montour Falls , שהייה של 3 ימים בניו יורק

#12350 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    העונה מתאימה (אם כי מעט מוקדמת. חלק מאטרקציות עלולות עדיין להיות סגורות)
    לגבי המסלול עצמו הנה הערותיי
    יום 1
    כדאי לשלב בשיט מעברות למיסטיק כפי שמופיע ביום האחרון של המסלול הכחול בספר ארה"ב צפון מזרח מסלולים (או המסלול התכלת בספר ארה"ב מזרח מסלולים). זה נראה לי יום עמוס. מה שאפשר להספיק ביום שכזה לאחר טיסה זה רק לדעתי נסיעה לקצה לונג אליינד ושיט למיסטיק עם לינה במיסטיק
    ימים 2,3
    לא הבנתי מה קורה בימים הללו. המלצות על בוסטון ניתן למצוא בספרים המציינים לעיל
    ימים 4,5
    גם כאן קשה לי להבין מה החלוקה ימים אלה. בעיקרון יומיים מלאים בהרים הלבנים זה מצויין. מציעה ללון בנורת קונוואי בלילה הראשון. בלילה השני אפשר ללון בוודסוויל וביום השני לנסוע בכביש קנקמגוס (שגם מידע לגביו ניתן למצוא בספרים)
    יום 6
    בסדר
    יום 7
    בסדר
    יום 8
    יהיה לכם מעט מאוד זמן בטורונטו. לאור זאת אני הייתי אישית מוותרת על טורונטו ומרווחת במקומות אחרים
    יום 9
    רשמתם כאן קצת יותר מדי דברים… הייתי מסתפקת בשיט וב-Journey Behind the Falls
    יום 10
    גם ביום זה אי אפשר להספיק את כל מה שכתבת. לא הייתי מוותרת על מפל טוגאנוק (שוכן קרוב לאיתקה) שלא כתוב ברשימה שלך. גם לא הייתי מוותרת על שמורת ווטקינגס גלן אבל הייתי אותה דווקא דוחה לבוקר יום 11, לפני הנסיעה לניו יורק.

יש לי הרגשה (אולי אני טועה) שלא השתמשת לשם הכנת התוכניות בספרים שלי…. הם יכולים לסייע לך.
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול צפון מזרח ארהב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0