טיול עצמאי מעגלי קלגרי – האי וונקבר

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול עצמאי מעגלי קלגרי – האי וונקבר

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3408 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אני ובן זוגי (בני 65) נטייל 16 יום ברכב פרטי במסלול קלגרי -באנף- קמלופס-אי וונקובר(ללא ביקור בעיר וונקובר) וחזרה שוב דרך קמלופס- קלירווטר- ג'ספר – קלגרי.רק לפני יומיים נתקלתי באתר שלך והמלצות של מטיילים ומייד הזמנתי את הספר. השאלות שלי הן :האם ניתן ללון בצימרים כמו באירופה , איפה אפשר ללון בין ג'ספר לקנמור/באנף,מה כדי שווה לראת בין גולדן לוונקובר, והאם לדעתך התכנית שלי ניתנת לביצוע? לא נתקלתי בטיול דומה עד עכשיו .
    תודה מראש
    לילי

#3411 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בעיירות באזור הרי הרוקי יש אמנם
    B&B
    אבל לא בהיקף כמו באירופה וכן בניגוד לאירופה בה ניתן בד"כ להסתדר מבלי להזמין מקום מראש, כאן כדאי להזמין מקום מראש.
    בין ג'אספר לבאנף ניתן ללון באזור לייק לואיז וכן יש שניים או שלושה מלונות לאורך כביש הקרחונים. ניתן למצוא מידע לגביהם בתיאור הדרך של הכביש בספר שלי.
    בין גולדן לוונקובר אין המון מה לעשות במידה ולא רוצים להאריך את הנסיעה ומועניינים לנסוע 'דוך'. כן כדאי לטייל מעט בפארק גליישר וכן לנסוע לכביש המפעיל אל שמורת הר רבלסטוק בתחילת הנסיעה. בהמשך הנסיעה ניתן אם מחליטים להאריך את הדרך בכשעה לבקר ב-Hells Gate.
    לגבי המסלול – הוא אפשרי אבל הנסיעה הלוך חזור מעט מיותרת. היה עדיף כמובן לטוס חזרה מוונקובר ולעשות מסלול – קלגרי-באנף-גאספר-קלירווטר-קמלופס-ונקובר-האי ונקובר.
    נטע

#3461 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

לנטע שלום רב !
    מצטערת שהתעכבתי עם התגובה ,הייתי קצת עמוסה. קודם כל המון תודה על התשובות שלך , הן קצרות ולעיניין וזה ממש עוזר. קיבלתי גם את הספר ואין לי מילים עד כמה הוא נהדר. כאילו סיפרתי לך מה אני רוצה ואת כתבת. אז המון תודה על הכל ושתמשיכי לטייל ולכתוב לנו ספרים .
    בכבוד רב
    לילי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־טיול עצמאי מעגלי קלגרי – האי וונקבר
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0