דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › טיול עם ילדים לצפון מזרח
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 2 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
Dima
מנהל בפורוםהי,
אנחנו רוצים לנסוע ל4 שבועות לצפון מזרח באוגוסט השנה. משפחה + שלוש בנות (5,8,10).
אחרי שחרשתי את הספר שלך, התוכנית היא ללכת לפי המסלול המשולב מספר 1 אבל לוותר על ניו יורק ולעשות מסלול בוסטון – באפלו.
המטרה היא לעשות טיול רגוע עם זמן לנוח ולבקר באטרקציות (הבנות מתות על רכבות הרים). אני רוצה קצת טיולים רגליים, אופניים, שיט, וקצת פארקי שעשועים. אני גם רוצה לפחות יומיים לנוח בשקט לחופי אגם או באיזה אזור שקט. וכמובן, בעלי חייב קניות.המסלול המתוכנן:
* טיסה לבוסטון
* יום 1: בוסטון
* יום 2-4: קייפ קוד
* יום 5: סיקס פלאגס
* יום 6-9 ההרים הלבנים – לינה באזור נורת' קונווי
* יום 11-15 נסיעה וביקור בהרי האדירונדק
* יום 16-18 אגמי האצבעות והאזור
* יום 19-20 ניאגרה והביתה, טיסה מבאפלועוד לא הזמנו כרטיסים אבל הכוונה ליסוע בחופש הגדול – סוף יולי ורוב אוגוסט.
אני החלטתי לוותר על אלף האיים, כי לא נשמע כ"כ מרשים, על ניו יורק כי היינו כבר וגם כי נורא חם ביולי-אוגוסט ועל אכדיה כי רחוק.
השאלות שלי:
1. מה דעתך? זה רגוע מדי? מסלול דומה הצעת לעשות ב10 ימים. האם זה לא יחזור על עצמו יותר מדי – כל הזמן נופים ומיים?2. עוד התלבטות זה לגבי קראוון או אוטו. האם זה מאוחר מדי להזמין קראוון ולינות ליילה?
עוד לא יצא לנו ליסוע בקרוואן – זה קצת מפחיד3. באיזה כיוון כדאי ליסוע? בוסטון -> ניאגרה או להפך, ניאגרה –> בוסטון?
4. ושאלה אחרונה, על איזה אטרקציות לילדים את ממליצה בדרך?תודה רבה, אסנת
נטע דגנימנהל בפורוםהי
המסלול לא מפורט לפי ימים אז קצת קשה לי לייעץ. אכן החלטה נבונה לדעתי לוותר על אלף האיים. אני חושבת שלא תהיה בעיה למלא את הימים הללו בתוכן ובפעילויות. הנופים חוזרים על עצמם אכן במידה מסויימת אבל הם מקסימים ואפשר לשלב הרבה פעילויות, מסלולים ברגל וכדומה. אל תשכחי שללוז שהקצבת נכנסות גם נסיעות כך שלמעשה השלושה ימים שהקצבת לקייפ קוד הם בעצם וודאי רק יום אחד מלא ועוד שני חצאי ימים וכן הלאה. אפשר עדיין להזמין קראוון אבל כדאי להזדרז. בעיקרון זה לא האזור המועדף עלי לקרוואן (יותר מוצלח בחוף המערבי). אני חושבת שהייתי מסיימת את המסלול בבוסטון ובקייפ קוד – כך יהיה במסלול גרדינט כלפי מעלה מבחינה נופית ולא ההפך. לגבי אטרקציות – יש המון וכולם מפורטות בספר. ממש קשה לי לשלוף כך על רגל אחת. טיולים האופניים למשל באזור זה הם נהדרים, כנ"ל קיאקים, אבובים, שיט צפייה בלווייתנים, הרכבת להר וושינגטון ועוד…
נטעלעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA -
מאתתגובות