טיול מתוכנן לפארקים ושמורות הטבע מסלול חלופי בעקבות שביתת עובדי המדינה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול מתוכנן לפארקים ושמורות הטבע מסלול חלופי בעקבות שביתת עובדי המדינה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #12415 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אנו שני זוגות שתכננו להפגש בלאס וגאס ב-11/10/2013הזמנו שם רכב שכור. המסלול שלנוו ל14- יום מסתיים בסאן פרנסיסקו כדלקמן: גראנד קניון גם הדרומי ,מוניומנט וואלי ,מזה ורדה, ארצ'ס,אגם פאול-שייט,ברייס קניון ,ציון קניון,דאד וואלי ויוסמיטי כמובן
    וככל שיספיק הזמן טיול על חלק מכביש 1 ומונטריי.
    השאלה הגדולה מה עושים עם השביתה שהחלה ואולי לא תסתיים בזמן הטיול שלנו האם לכל המקומות המוזכרים לא תתאפשר כניסה ?ומה את מציעה לעשות כמסלול חלופי עם רכב ב14 יום ? תודה

#12417 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני באמת לא יודעת מה להגיד לך. בפעם האחרונה שהייתה שביתה כזו בשנת 1994 היא ארכה כשלושה שבועות אם אני לא טועה. אין לדעת מה יקרה הפעם… אני מקווה שזה ייגמר מהר. לגבי האתרים – כל שמורות הטבע הלאומיות סגורות אבל כבישים החוצים שמורות (למשל הכביש החוצה את עמק המוות) פתוחים בחלקם. שמורות מדינה פתוחות. לאורך כביש 1 ומונטריי לא תהיה בעיה. בשמורות מדינה ליד מואב (למשל Dead Horse) לא תהיה בעיה. בגנרד קניון, מזה ורדה, ארצס, ברייס, זאיון ויוסמיטי כן תהיה בעיה. בעמק המוניומנט לא תהיה בעיה. לגבי אגם פאוול איני יודעת (יהיו אזורים סגורים אבל יהיו גם פתוחים). אין לי לצערי הצעות כך על רגל אחת מה ניתן לעשות במסלול חלופי עם רכב באזור זה מבלי לבקר בשמורות טבע לאומיות (וגם לא על רגל אחת אני לא בטוחה שאוכל לתפור לכם מסלול מבלי לכלול בו שמורות טבע לאומיות)… אני מציעה שתתחברו לפייסבוק מסלולים שם אני מעדכנת כל העת לגבי ה-shutdown ואם דברים יתבהרו בימים הקרובים אעדכן מיידית. יש לכם עוד עשרה ימים וסיכוי רב שתוך עשרה ימים זה ייפתר.
    הנה כתובת הפייסבוק:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול מתוכנן לפארקים ושמורות הטבע מסלול חלופי בעקבות שביתת עובדי המדינה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0