טיול משפחתי ראשון לארה"ב – מזרח או מערב?

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול משפחתי ראשון לארה"ב – מזרח או מערב?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18184 הגב
    תהילה
    אורח

שלום רב,
    אנחנו משפחה בת 6 נפשות – הורים וארבעה בנים בני 17, 14, 10, 7, מתכננים טיול לארה"ב באמצע אוגוסט 2015 למשך כשלושה וחצי שבועות.
    כרגע מתלבטים לגבי הכיוון – מזרח או מערב. בכל מקרה נשלב ביקור בניו יורק.
    השאלה היא מבחינת ה"אטרקציות" מה יותר מתאים – אנחנו אוהבים טבע ומסלולים רגליים מאתגרים אבל גם רוצים להגיע לפארקי השעשועים הגדולים.
    פחות מתאים להרכב שלנו – שיטוט בעיירות (יפות וציוריות ככל שיהיו…).
    נשמח לעצתך על מנת שנוכל לבחור מסלול ולהתקדם בתכניות.
    תודה!

#18204 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מבחינת טבע ונופים דרמטיים המערב ללא ספק מרשים יותר. אך הטיסה גם ארוכה יותר כמובן. גם המזרח מקסים וגם בו יש טבע והרבה ירוק אך פחות דרמטי. מבחינת פארקי שעשועים יש גם כאן וגם כאן אך אורלנדו יש כמובן רק במזרח (אבל בכל מקרה אני מניחה שתצטרכו להגיע אליו בטיסה – גם אם תטיילו במזרח) אבל באוגוסט מאוד חם ולח באורלנדו וזה משהו שיש לקחת בחשבון.
    מציעה שתעיינו בספר שלי על מערב ארה"ב ועל מזרח ארה"ב וזה אולי יסייע לכם לקחת החלטה.
    נטע

#18270 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הצעת המסלול הזו: https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-005/
    אורכה 31 יום (ללא טיסות וללא ניו יורק) והיא כוללת גם את ילוסטון. היא מותאמת ללינה בקרוואן אבל אם אתם לנים במלונות אפשר להתאים בקלות. אפשר גם לקצר את ההצעה הזו ולוותר על אזור מואב. אנסה להעלות בקרוב לאתר מסלול הכולל מלונות ובלי מואב. אעדכן בפייסבוק כאשר אעלה. ילוסטון נכללת בספר על מערב ארהב וכן בספר על מערב קנדה. ואכן – ילוסטון המקום הכי הכי וכדאי מאוד לא לוותר עליו.
    נטע

#18345 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־טיול משפחתי ראשון לארה"ב – מזרח או מערב?
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0