טיול משפחתי לאלסקה בקיץ 2013

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול משפחתי לאלסקה בקיץ 2013

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5362 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום. לאחר שרכשנו את ספרך המצוין אלסקה מסלולים, אנו מתכננים טיול לאלסקה לתקופה של שבועיים. מספר שאלות והתלבטויות.
    1.כדי לחסוך זמן ובעיקר כסף חושבים על צפייה בדובים לא בשמורת קטמאי אלא במקום שנקרא ANAN CREEK אליו נגיע מרנגלר. האם המקום אכן מומלץ לצפפיה בדובים. נהיה שם בסוף יולי.
    2. אנחנו מתכוונים לעשות שייט לוויתנים וגם שייט בסירה ב GLAICER BAY . האם חווית השיט והצפייה בקרחונים בגליישר מספיקה או שצריך לשוט לצפות בקרחונים בעוד מקום. האפשרויות הקיימות הם שייט ב KENAI ? (קנאי פיורדס)
    האם מומלץ לשלב גם שייט מואלדז לקרחון קולומביה? שמעתי שיש באיזור הרבה קרחונים צפים? או שחווית גליישר מספיקה?
    3. אנחנו מתכוונים כמובן לבקר בשמורת דנאלי. חושבים גם על טיסה ל WARNGELL
    ST ELIAS וטיול שם על גבי הקרחון וגם במכרות הנחושת. האם שווה ? או שלוותר על כניסה לשמורה זו על חשבון מקום אחר?

#5374 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. אנאן מומלץ אבל אם אני לא טועה רואים שם בעיקר דובים שחורים ולא דובי גריזלי. אני חושבת שזה תלוי בעונה בה אתם מגיעים. אני לא בטוחה לגבי זה אבל שווה לברר ולוודא שרואים דובי גריזלי. תספרו לי איך היה כשתחזרו… (:
    2-3. בקינאי לא רואים הרבה קרחונים. רואים בעיקר פיורדים. הנוף מעט שונה. בשיט לקרחון הקולומביה אפשר (תלוי בכמות הקרח שעל המים) להגיע קרוב לקרחון מעט מרשים מזה שרואים בד"כ בשיט בגליישר. בשיט בגליישר אינו בנתיב קבוע – גם הוא תלוי במצב הקרח (וכן במצב הרוח של רב החובל)… אני עשיתי את שלוש ההפלגות ואני חושבת שזו של גליישר הכי יפה (אם כי בשל הקרח הסירה שבה אני שטתי לא התקרבה מאוד לקיר קרחון הקולומביה).
    4. רנגל שווה (בעיקר הקרחון, המכרות פחות…), אבל בעיקר אם מזג האוויר טוב. אפשר גם לנסוע לשם באוטובוס.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול משפחתי לאלסקה בקיץ 2013
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0