טיול מעגלי מסיאטל לרוקיס כולל גליישר ב 18 יום

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול מעגלי מסיאטל לרוקיס כולל גליישר ב 18 יום

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #60826 הגב
    אביגיל
    אורח

שלום נטע,
    תודה רבה על אתר וספר מופלא! אני מתכננת את טיולנו לסוף הקיץ למערב קנדה סיאטל.
    בשל העלויות, נראה לי שנטוס לסיאטל, נעשה טיול עם רכב של 8 ימים נטו כולל ונקובר, ויקטוריה ו ONP
    ואז המחשבה היא לצאת מסיאטל – לגליישר (ארה"ב) – באנף – ג'אספר – סיאטל עם קראוון לטיול של 18 יום נטו (3-21/9/21).
    שאלות:
    1. מבחינת מזג האויר, באיזה כיוון את ממליצה לעשות את המסלול, האם את ממליצה להתחיל בגליישר או בג'אספר?
    2. האם יש מסלול מעגלי לרכישה שמשלב בין סיאטל – גליישר – רוקיס קנדיים? לא מצאתי.
    3. האם כמות הימים בקראוון לדעתך ארוכה מידי?

עשינו טיול בדרום מערב ארה"ב כולל מואב וילוסטון לפני שנתיים (עם הספר שלך) והיינו 17 יום בקראוון וזה הרגיש לנו שרצנו ואנו לא רוצים הרגיש זאת שוב. בדקתי את המיילים ואני רואה שהמסלול שבניתי יוצא 99 מייל ליום, שהם 11 מיל פחות מהטיול הקודם, האם לדעך זה יהיה משמעותי?

תודה על העזרה,
    אבּי

#60829 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ראשית קח בחשבון שהסיכוי שקנדה תיפתח לתיירות בקיץ הקרוב לא מאוד גבוה. הייתי יוצרת כגיבוי גם טיול שהוא רק ארהב – למקרה שהיא לא תיפתח
    1. בגליישר הכבישים נסגרים מוקדם יותר – אז ללא ספק שכדאי להתחיל בגליישר. שימי לב שמזרח השמורה ששוכן בשטח אינדיאני היה סגור בשנה שעברה בגלל הקורונה. מקווה שיפתח השנה
    2. אין. אבל יש מסלול מסיאטל לסולט לייק סיטי שכולל את הרוקיס ואת גלייישר (בכיוון ההפוך שאני מציעה לכם לעשות). ויש את הספר קנדה מערב שאפשר להוציא ממנו די הרבה מידע שייסע לכם לבנות את המסלול הזה באופן המיטבי
    3. לא. ממש לא
    אתה מוזמן לשלוח שלד מחולק לפי ימים בודדים ואז אומר לך האם זה נראה לי לחוץ מדי. קשה לי לומר זאת כעת על רגל אחת
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול מעגלי מסיאטל לרוקיס כולל גליישר ב 18 יום
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0