טיול לצפון מערב ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול לצפון מערב ארה"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9522 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אנחנו (הורים + 3 מתבגרים: 16.5, 14, 11 ). העדפה לערים יפות ,אוהבים טבע ונוף ,אבל לא כל כך בנויים למסלולי הליכה ברגל/קראוונים. מתכננים טיול לאיזור וונקובר +סיאטל באוגוסט הקרוב- רכשתי את הספר מסלולים קנדה מערב, ונראה לי שהמסלול החום מתאים לנו בתוספת העיר סיאטל .לרשותינו עומדים שבועיים. רציתי לשאול אותך 1. האם יש צורך ללון הן בויקטוריה והן בטופינו ואיפה מבין השתיים עדיף לקחת את שייט הליויתנים.2. היות והמסלול החום לא כולל את סיאטל, חשבתי לרדת לשם דרך חצי האי אולימפיק או שעדיף לחזור לוונקובר ומשם לרדת לסיאטל דרך כביש 5- מה יותר פשוט
    3. שילוב של אטרקציה נוספת- האם לרדת עד פורטלנד? או אולי אל הילוסטון- לא היינו שם עדיין אבל זה מאוד רחוק מסיאטל . האם יש אטרקציה שתהווה אתנחתא בדרך?

#9532 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1
    אכן יש צורך ללון הן בטופינו והן בוויקטוריה. שיט הלווייתנים בשתיהן שונה – בטופינו רואים לווייתנים אפורים וויקטוריה – קטלנים. אם אתם רוצים לצאת רק לשיט אחד – צאו לזה של ויקטוריה.
    2
    אני הייתי נוסעת מונקובר לטופינו, משם לויקטוריה ומשם במעבורת לפורט אנגלס בחצי האי אולימפיק (ובהזדמנות זו ניתן לטייל קצת בחצי האי) ומשם לסיאטל.
    3
    לא חושבת שפורטלנד נחוץ אם אתם מבקרים בסיאטל, ונקובר וויקטוריה. ילוסטון רחוק מאוד מאוד – לא חושבת שזה רלוונטי. אני חושבת שכדאי להוסיף את הר רייניר ששוכן כשעתיים נסיעה מסיאטל לכיוון דרום. אם את הולכת על התכנון מסלול שהצעתי אני מציעה לנסוע להר אחרי האולימפיק ולפני סיאטל.
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול לצפון מערב ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0