טיול למערב בקיץ הקרוב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול למערב בקיץ הקרוב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #61674 הגב
    יעקב
    אורח

·
    הי נטע,
    אנחנו זוג שליחים שגר בניו גרזי ולאחר 3 שנים חוזר לארץ.
    בגלל הקורונה עוד לא זכינו להגיע למערב וזה חלום גדול מאוד שלנו.
    יש לנו חודש אחד לפני החזרה לארץ ואנחנו רוצים למצות אותו כמה שיותר.
    יש לנו כמה שיקולים ודברים נוספים שמאתגרים את הטיול
    אנחנו נגיע עם טיסה פנימית מניו גרזי לסאן פרנסיסקו, ב28 ביוני, ומשם נחזור לישראל בתחילת אוגוסט, מסן פרנסיסקו. בנוסף יש באמצע את תשעת הימים שבהם אסור לטייל בטבע אלא דברים מאוד עירוניים ומתאימים לתקופה (אנחנו זוג דתי),
    חשוב לנו גם לחוות ולהכיר קצת קהילות יהודיות ולבלות שם בשבתות ולהנות מלא. אנחנו חובבי טבע מושבעים, יש לנו 4 ילדים חמודים שהגדול הוא בכיתה ב והקטן תינוק.
    רוצים לטייל, עם לינה במוטלים ומלונים סבירים, ללא קמפינג. אנחנו כנראה לא נגיע לארה"ב בשנים הקרובות, כך שחשוב לנו להגיע למקומות השווים ביותר ולהספיק כמה שיותר, אך מצד שני גם להנות ולא לסבול בנסיעות ואלתורים.
    בא לנו שהכל יהיה מוכן מראש בצורה מתוקתקת, ולא להיות בטלפון ובמפות כל הטיול.
    היינו שמחים לנסות לשלב גם את צפון מערב באיזור של סיאטל כי זה נשמע מהמם עם טבע ממש שווה אבל לא בא לנו להיקרע בנסיעות רבות מדי. אולי אפשר להוסיף עוד טיסה פנימית.
    אנחנו כן נרצה גם לסמן v ולהיות במקומות שכולם הולכים, כמו לאס וגאס ושדרות הכוכבים אבל מצד שני יש לנו ילדים אז זה צריך להיות בקטע מאוזן וטוב.
    נצטרך להשכיר אוטו כמובן כי הרכב שלנו פה בניו גרזי.
    וכמובן שאין לנו דקה כדי לארגן את הטיול החלומי הזה שממש בא לנו עליו כי אנחנו עסוקים מעל הראש בחזרה לארץ ובבית הספר.
    נשמח לעזרתך
    כמובן שרכשתי את הספר המדהים שלך, וקראתי את כל הבלוגים שהשתמשנו בתאום שלנו שטיילנו במזרח והיה מטריף. נהננו מאוד ממנו
    אבל כאן הרבה יותר קשה לי לחבר את כל הנתונים.

בתודה מראש

#61687 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בפורום זה אני עונה על שאלות ממוקדות ואשמח לסייע לגביהן. אני לא יכולה בפורום לבנות לאנשים תוכנית טיול. לשם כך יש יעוץ פרטי בתשלום
    https://www.maslulim-america.com/%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%a5/
    אם יש שאלות ממוקדות אשמח כאמור לענות
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול למערב בקיץ הקרוב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0