טיול למערב ארה"ב וקנדה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול למערב ארה"ב וקנדה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18234 הגב
    ריקי
    אורח

שלום,
    אנחנו מתכננים הקיץ טיול לחמישה שבועות מערב ארה"ב והרוקיז הקנדיים. משפחה + 2 ילדים בני 10 ו13.
    המסלול עליו חשבנו הוא: טיסה ללאס וגאס וחזרה מסיאטל.
    לאס וגאס-> גרנד קניון -> ברייס קניון -> ציון קניון -> סולט לייק סיטי -> ילוסטון פארק -> קלגרי-> רוקיס קנדיים-> ונקובר-> ויקטוריה->סיאטל.
    שאלותי הם:
    1. מה התקופה המומלצת, הן מבחינת מזג אוויר והן מבחינת כמות המבקרים: יציאה בסוף יוני או יציאה בסוף אוגוסט? כאשר אם תיבחר האפשרות השניה אני מניחה שעדיף להתחיל בצפון ולרדת דרומה (לעשות את המסלול הפוך סיאטל-> וגאס).
    2. האם המסלול מתאים לחמישה שבועות או שהוא עמוס מדי? אנחנו רוצים לשהות ברוקיז הקנדיים לפחות כעשרה ימים.
    3. האם ואילו אטרקציות יש לילדים במסלול כדי לשבור קצת את שגרת ה"טבע"?
    4. הטיסות שבחרנו היו לאחר שהבנו שלא ניתן לשכור רכב בארה"ב ולהחזירו בקנדה (והפוך). האם נכון?
    בתודה , ריקי

#18236 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אלה תשובותיי:
    1. מבחינת כמות מבקרים כמובן שביוני ובספטמבר פחות עמוס אבל זה זניח. מה שצריך להגביל זה מזג האוויר באזורים הצפוניים (ילוסטון והרי הרוקי הקנדיים) בהם עדיף לא לבקר אחרי השבוע הראשון או השני של ספטמבר מחשש שירדו שלגים.
    2. בהחלט מתאים אבל כדי לתת תשובה משוכלת יותר עלי לראות את תוכנית הטיול המפורטת.
    3. יש הרבה אטרקציות – סוסים, רפטינג, זיפ ליין, מגלשות אלפיניות, אופניים, מעיינות חמים, קיאקים ועוד. אפשר למצוא מידע על אטרקציות בספר שלי על מערב קנדה ועל מערב ארה"ב.
    4. אכן בעייתי לשכור רכב בקנדה ולהחזיר בארה"ב.
    לגבי המסלול – הגיוני יותר – וגאס-גנרד קניון מצוק דרומי-זאיון-ברייס או וגאס-זאיון-גרנד קניון מצוק צפוני-ברייס.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול למערב ארה"ב וקנדה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0