טיול לאלסקה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5471 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אנחנו שני זוגות שמתכננים טיול ברכב באלסקה ב 22/5 ובתחילת יוני קרוז .
    האם יש למשהו הערות או הארות לגבי התאריך? האם זה מוקדם מדי?האם עדיף להזיז את הטיול לתחילת יוני או מאוחר יותר ? נשמח לתגובות. תודה !!!

#5475 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    התאריך קצת מוקדם. הרבה מקומות יהיו סגורים בסוף מאי-תחילת יוני כולל כבישים שייתכן שעדיין יהיו חסומים בשלג. כמו כן הרבה אטרקציות תיירותיות עדיין לא תפעלה (כמו הפלגות לקרחונים וכדומה) וכן אפילו הכביש החודש לשמורת דנאלי בד"כ עדיין סגור בחלקו בתאריך זה. עדיף לדחות בשבועיים לפחות.
    נטע

#5478 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע
    תודה על תשובתך ועצתך . אנחנו יכולים להתחיל את הטיול ב- 4/6 עד 11/6 שזה 8 ימים. (אילוצי עבודה וקרוז שמתחיל ב 12/6 ) .אנחנו מתכננים את המסלול לפי הספר שלך – את המסלול הקלאסי 9 ימים. האם נראה לך שאפשר לעשותו ב 8 ימים בתאריכים אלה?
    תודה אורית

#5479 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע
    תודה על תשובתך ועצתך. אנחנו יכולים להעביר את הטיול ל 4/6 – 11/6 8 ימים היות וקרוז יוצא ב 12/6 .אנחנו מתכננים לפי הספר שלך את המסלול הקלאסי 9 ימים. נראה לך שאפשר לעשותו ב 8 ימים?
    תודה אורית

#5484 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    תחילת יוני זה כבר יותר טוב מסוף מאי אבל עדיין – לא בטוח שהכביש לעומקה של שמורת דנאלי יהיה פתוח (אני מניחה שהוא יהיה פתוח אבל יש כאן סיכון). על פי אתר השמורה הכביש נפתח לכל אורכו רק ב-8.6 אבל אני חושבת שזה משתנה משנה לשנה. וכנ"ל לגבי כביש דנאלי. אפשר בהחלט לקצר את המסלול ביום אחד. – אני מציעה לוותר אל יום אחד בוואלדז לשם כך.
    נטע

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־טיול לאלסקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0