- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 4 חודשים by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › טיול חורף לקליפורניה והסביבה
שלום נטע
נהננו מאד מהמלצותיך בטיול לפני שנתיים ליוסמיטי וילוסטון.
אני צפוי להגיע עם בני בן ה 15 ללוס אנג׳לס לכ-8-10 ימים בינואר.
שנינו חובבי טיול רגלי.
אילו פארקים מאפשרים מסלולי טיול רגלי יפים בינואר?
האם ניתן לישון באוטו/אוהל בעונה זו בחלק מהפארקים?
בהתחשב בזמן הקצר יחסית מה המלצותייך?
תודה,
אלון
הי
מסלולי ההליכה בפארקים שעל רכס הסיירה נוואדה עלולים להיות מושלגים בינואר. אפשר לטייל ביוסמיטי בינואר (אם אין סופת שלגים) אך מסלולי ההליכה יהיו ברובם לא עבירים.
אם אתה מחפש מסלולי הליכה ברגל עדיף להתמקד באזורי החוף – שמורת הרדוודס (החיסרון הוא שהיא רחוקה – בצפון הרחוק של המדינה), כל אזור קו החוף ושמורות המדינה הקטנות שלאורכו וכן בדרום – שמורת הטבע הלאומית גושואה טרי (אמורה להיות ללא שלג בינואר אך תמיד יש יוצא מן הכלל) ושמורת המדינה אנזה בורנו. אפשר גם להרחיק למדבריות של דרום יוטה ואריזונה אבל גם שם עלול להיות מושלג.
בעונה זו קר מאוד ולא כדאי ללון לדעתי באוהל – למעט אולי לאורך קו החוף.
הייתי עושה נסיעה לאורך קו החוף מלוס אנגלס לכיוון סן פרנסיסקו וכן עושה גיחה מלוס אנגלס מזרחה לשמורת גושואה טרי.
נטע
הי
גם במרץ עוד קר. אפשר לטייל בשמורה אבל ללון באוהל או ברכב ללא חימום נראה לי לא ממש לעניין – אלא אם אתה מצוייד ברמה יוצאת מן הכלל (כבר ראיתי אנשים ישנים באוהל בתוך שלג). הטמפרטורה בלילה עלולה לרדת הרבה מתחת לאפס וייתכנו עדיין סופות שלגים. זה כמובן עניין של מזל. אתה יכול לנסות ללון כאן – לא ממש אוהל אבל קרוב לזה (לא בטוחה אם הם פתוחים במרץ בתאריך הגעתך שכן במרץ המקום לא פתוח באופן מוגבל בלבד): http://www.yosemitepark.com/curry-village.aspx
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת