טיול חורף בארה״ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #12368 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע,

לאחרונה רכשתי שניים מספרייך, ארה״ב צפון מזרח וארה״ב מערב, במטרה לצאת לטיול בן 3 שבועות בערך עם חברה בחורף הקרוב (סוף דצמבר תחילת ינואר).

רצינו להיות בניו יורק בכריסמס, מיד לאחר מכן במפלי הניאגרה ומשם להמשיך למערב.
    מעיון בספרייך נראה כי מומלץ לטייל בארה״ב בסביבות מאי עד אוקטובר, מלבד מסלול 4 ו-5 בספר ארה״ב מערב שאפשריים גם בחורף עם הסתייגויות ושינויי מסלול.

לכן, תהינו אם יש לך המלצה לטיול של פעם ראשונה בארה״ב, שמשלב ביקור בערים וביקור בשמורות טבע, גם בחודשי החורף.

תודה ושבוע טוב,
    קרן

#12372 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    דצמבר ינואר זו עונה בעייתית בה קרוב ארה"ב קר ומושלג ויש אף סיכוי שתהיה לכם בעיה (במקרה של חזית קרה) להגיע מניו יורק לניאגרה. לגבי המערב – בעונה הזו ניתן לטייל לאורך קו החוף של קליפורניה, אפשר לנסוע לווגאס ואם מזג האוויר לא קר מדי ניתן לעתים גם לנסוע לעמק של שמורות יוסמיטי (המסלול האדום) ולקניונים ולשמורות של דרום יוטה וצפון אריזונה (המסלול החום). כמובן שאם יש חזית קרה גם במקומות אלו עלול להיות קר ומושלג מדי, פלוס כבישים חסומים. זה מאוד עניין של מזל…
    אם בא לכן לשקול להחליף אזור טיול אני ממליצה לכן לחשוב על טיול בפלורידה (יעד נהדר לחורף ומדינה עם טבע פראי שלא מוכר והמון המון מעיינות, חופים מדהימים, שמורות טבע ובעלי חיים – וזו גם העונה בה מגיעות למעיינות המדינה פרות הים…) או בדרום מזרח ארה"ב – אזור שהוא הרבה בחלקו הרבה יותר מתאים לטיול חורף (אם כי גם בדרום מזרח יש מקומות שלא מתאימים לטיול בחורף – כדאי להתמקד בטיול באזור החוף). מציעה לך להיכנס לחנות ספרים ולהציץ בספר שלי על פלורידה ועל דרום מזרח ארה"ב ולהתרשם מהאזור – אם הוא מתאים לך זו יכולה להיות חלופה טובה למערב מבחינת התאמה למזג אוויר.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול חורף בארה״ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0