טיול חוף מערבי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #71927 הגב
    גאולה מויאל
    אורח

מתכננים טיול 3 שבועות באוקטובר חוף מערבי זוג ללא ילדים מסלול וגאס-עמק המוות-יוסמיטי-סן פרנסיסקו עם יציאה לטיול יום לעמק הנאפה- מונטריי- כביש מס' 1-לוס אנג'לס-סן דייגו וחזרה לארץ מ LA.
    שאלות:
    לגבי וגאס – נוחתים ב 9.00 בערב , למחרת יום בוגאס ויום לאחר מכן יציאה בבוקר לכוון עמק המוות. אני לא מאוד מתלהבת מהעיר עצמה ולא מהמרת אבל מבינה שהתרשמות מהמלונות והסטריפ הם איזושהי נקודת חובה במסלול . יש טיולי יום מסודרים שיוצאים מהמלונות באוטובוסים לתצפית על הגרנד קניון ועצירה בסכר הובר. מדובר בטיול שתופס לי את כל היום בוגאס וחזרה רק בערב. מצד אחד מאוד מדבר אלי לראות את הגרנד קניון (הייתי שמחה להאריך טיול לפארקים באריזונה יוטה אבל אין לנו מספיק זמן) מצד שני אם נצא לטיול מוגאס לא יישאר לנו זמן בעיר עצמה אלא רק בערב כשנחזור ואני רוצה גם למופע ) cirque de soleil(
    האם מספיק לי הזמן בווגאס בערבים או שכדאי לרדת מטיול היום?
    לעניין השכרת רכב – האם כדאי לשכור רכב רק כשיוצאים מוגאס ולהגיע למלון במונית/אובר או שכדאי כבר עם הנחיתה בוגאס לשכור רכב? ומה לגבי הרכב בסן פרנסיסקו? האם כדאי להחזיר את הרכב כשנמצאים בעיר ולשכור רכב אחר כשעוזבים את העיר או שזה לא משתלם? מה מצב החנייה? יש בתי מלון עם חנייה חינם?
    ולגבי השמורות הלאומיות עמק המוות יוסמיטי – האם נדרשת הרשמה מראש לאור בקורונה? יש מנוי שמכסה עלות כניסה לשמורות? זה משתלם?

#71955 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הסיוריים היומיים לגרנד קניון (אלא אם מדובר בסיור במטוס) הם בדכ למצוק המערבי של הקניון (שהוא פחות מרשים מהמצוק הדרומי של השמורת הלאומית). זה עניין של טעם אישי אבל יתכן שכדאי לוותר (מה עוד שתהיו בגט לג). לגבי רכב – אפשר לשכור ביום שעוזבים את וגאס (לא בטוחה שזה יהיה יותר זול כי צריך לקחת מונית לעיר ומונית חזרה לשדה כדי לשכור שם – או שצריך לשכור בעיר וזה בדכ יותר יקר). לגבי כניסה לפארקים לא צריך להזמין כניסה לאוקטובר ושווה לעשות מנוי רק אם מבקרים ביותר משני פארקים. בסן פרנסיסקו – לא חושבת שישתלם להחזיר רכב ולשכור שוב. יש מלונות (מעטים עם חניה חינם).
    למידע על מלונות:
    https://www.maslulim-america.com/sanfranciscohotels/
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 3 שנים, 8 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול חוף מערבי
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0