- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 3 חודשים by .
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › טיול בקנדה
הי נטע,
אנחנו נוסעים בתחילת ספטמבר לקרוז לאלסקה כירח דבש. הקרוז מתחיל בסיאטל ונגמר בוונקובר ואנחנו רוצים אחר כך להישאר עוד שבוע בערך בקנדה. מחפשים מקום עם טבע שאפשר לשכור בו בקתה ולטייל באזור, אולי שמורת טבע קרובה לוונקובר, האם יש משהו/ מקום מסוים שאת ממליצה עליו?
הי
אני הייתי ממליצה מאוד על אזור טופינו, במערב האי וונקובר. כדי להגיע לשם יש לקחת מעבורת מוונקובר לאי ונקובר ולנהוג עוד כארבע שעות עד טופינו. טופינו מקום יוצא דופן ביופיו, מושלם לירח דבש…, ללא ספק אחד המקומות היפים ביותר במערב צפון יבשת אמריקה. אם לנים שם כדאי להזמין מקומות מבעוד מועד. תוכלו למצוא המלצות על מלונות בטופינו וכן המלצות על פעיליות בספר שלי על מערב קנדה.
נטע
הי
אם אתם מחפשים הרים ומקומות בילוי אז ויסטלר זה מצויין. קחו בחשבון שזה מקום מתוייר יחסית וגם יקר יחסית. יש לידו אזורי טבע יפים אבל בכ"ז זה כאמור מקום די מתוייר שמאוד מתפתח בשנים האחרונות.
נטע
הי
וויסטלר וטפוינו הם בכיוון ההפוך זה מזה. יש לא מעט נסיעה מוונקובר לוויסטלר ואז נסיעה חזרה לוונקובר ומוונקובר לטופינו. ייקח לכם חצי יום להגיע מוונקובר לוויסטלר ואז עוד יום עמוס מאוד של נסיעה ושיט מוויסטלר ולטופינו ואז עוד חצי יום נסיעה לטופינו חזרה לוונקובר. כדי שתוכנית תהיה מדוייק מציעה תכניסו לתוכה את שעות הנסיעה. אבל אם חשוב לכם להגיע לוויסטלר אז התוכנית בסדר גמור (אבל כאמור עם לא מעט שעות נסיעה ונקובר-וויסטלר-טופינו-ונקובר).
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת