טיול בקנדה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5603 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע,
    אנחנו נוסעים בתחילת ספטמבר לקרוז לאלסקה כירח דבש. הקרוז מתחיל בסיאטל ונגמר בוונקובר ואנחנו רוצים אחר כך להישאר עוד שבוע בערך בקנדה. מחפשים מקום עם טבע שאפשר לשכור בו בקתה ולטייל באזור, אולי שמורת טבע קרובה לוונקובר, האם יש משהו/ מקום מסוים שאת ממליצה עליו?

#5618 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני הייתי ממליצה מאוד על אזור טופינו, במערב האי וונקובר. כדי להגיע לשם יש לקחת מעבורת מוונקובר לאי ונקובר ולנהוג עוד כארבע שעות עד טופינו. טופינו מקום יוצא דופן ביופיו, מושלם לירח דבש…, ללא ספק אחד המקומות היפים ביותר במערב צפון יבשת אמריקה. אם לנים שם כדאי להזמין מקומות מבעוד מועד. תוכלו למצוא המלצות על מלונות בטופינו וכן המלצות על פעיליות בספר שלי על מערב קנדה.
    נטע

#5644 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אם אתם מחפשים הרים ומקומות בילוי אז ויסטלר זה מצויין. קחו בחשבון שזה מקום מתוייר יחסית וגם יקר יחסית. יש לידו אזורי טבע יפים אבל בכ"ז זה כאמור מקום די מתוייר שמאוד מתפתח בשנים האחרונות.
    נטע

#5789 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    וויסטלר וטפוינו הם בכיוון ההפוך זה מזה. יש לא מעט נסיעה מוונקובר לוויסטלר ואז נסיעה חזרה לוונקובר ומוונקובר לטופינו. ייקח לכם חצי יום להגיע מוונקובר לוויסטלר ואז עוד יום עמוס מאוד של נסיעה ושיט מוויסטלר ולטופינו ואז עוד חצי יום נסיעה לטופינו חזרה לוונקובר. כדי שתוכנית תהיה מדוייק מציעה תכניסו לתוכה את שעות הנסיעה. אבל אם חשוב לכם להגיע לוויסטלר אז התוכנית בסדר גמור (אבל כאמור עם לא מעט שעות נסיעה ונקובר-וויסטלר-טופינו-ונקובר).
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־טיול בקנדה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0