טיול בצפון אמריקה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9389 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

    אנחנו משפחה עם שני ילדים (17,14), שמתכוננים לצאת לצפון אמריקה בסוף השבוע הבא (21.3), ואנחנו מתלבטים לגבי המסלול, בעיקר בשל אילוצי זמן ומזג אוויר.
    רכשנו וקראנו את הספר שלך, והיינו שמחים לשמוע את עצתך, למסלול טיול בן 5 ימים מהעיר ניו יורק למפלי הניאגרה.

    #9447 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

    הי
    האמת – באמת שאיני יודעת מה לייעץ. בחודש מרץ אזורים רבים במדינת ניו יורק מכוסים שלג ורוב שמורות הטבע סגורות. זה לא זמן לטיול טבע… אם תתבוננו במסלול הכתום בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב תראו שאפשר לנסוע על פי הימים הראשונים של המסלול דרך הרי האדירונדק עד הניאגה במסלול של בערך חמישה ימים. במידה והכבישים בהרים פתוחים אפשר לעשות נסיעה זו שהיא יפה מאוד – אבל יש לקחת בחשבון שרוב אתרי הטבע יהיו סגורים.
    לחילופין אפשר לנסוע לניאגרה עם עצירה באזור העיירה אית'קה (לעשות את החלק האחרון של המסלול הכתום הפוך) אבל אני די בטוחה שרוב השבילים למפלים היפים של אזור זה (שהם הסיבה העיקרית להגיע לכאן) יהיו מכוסים שלג וקרח.
    אפשר כמובן לעשות טיול עירוני יותר הכולל ביקור במיזאונים וכדומה (למשל מוזיאון הזכוכית של קורנינג) אבל זה לא ממלא חמישה ימים.
    בקיצור – באמת שאיני יכולה כך על רגל אחת לחשוב על פתרון עבורכם.
    מצטערת.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול בצפון אמריקה
פרטים:




עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0