טיול במערב ארה"ב בחופשת פסח

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול במערב ארה"ב בחופשת פסח

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18272 הגב
    רותי אמיר
    אורח

נטע שלום
    אנחנו משפחה בת 7 נפשות. נוחתים בווגאס 23/3 חוזרים מלוס אנגלס ב-15/4.
    אנחנו שומרי שבת ( ואין לנו בעיה לבלות בשבתות בקראוון)
    מעוניינים בטיול הקלאסי עם הרבה מסלולי הליכה בעיקר באזורים הירוקים, שהתחלתו עם קראוון ( בין שבועיים לשבועיים וחצי), וסופו במיניואן
    לא כל כך יודעים מה סגור ומה פתוח בסוף מרץ תחילת חודש אפריל.
    יש לנו את שני הספרים שלך ארה"ב מערב וקליפורניה,
    נודה לך מאוד על הכוונה כללית.

תודה

#18285 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    החודשים הללו הם עדיין די חורף בכל רכס הרי הסיירה נוואדה – יוסמיטי, סקויה, קינגס וכן באגם טאהו. ניתן בדרך כלל לטייל בעונה זו בעמק של יוסמיטי (בו בדרך כלל אין שלג בעונה זו) אבל בנוגע ללינה בקרוואן – עלול להיות קר ויש להצטייד בהתאם ואולי אף לחפש חניון עם חיבור לחשמל (כדי שאפשר יהיה לחמם). כביש מעבר טיוגה ביוסמיטי סגור בעונה זו ובנוגע לכביש המוביל ליער מריפוסה ולגליישר פוינט – זה משתנה בין שנה לשנה. בסקויה ניתן לנסוע בעונה זו אבל במקרה של סופת שלגים חובה לשאת שרשראות שלג. בטאהו מאוד מושלג עדיין והקינגס סגור. לאורך חופי קליפורניה מזג האוויר מצויין בעונה זו וזו אף עונת נדידת הלווייתנים האפורים. לגבי השמורות היותר מדבריות – גושואה טרי וביוטה – זאיון וברייס – בדרך כלל אין שלג בעונה זו אך בלילה יכול להיות קר. בפרט בברייס שהיא גבוהה מאוד. כדאי ללון בחניונים עם חיבור לחשמל (ולא בחניונים היפים של השמורות) כדי לאפשר לחמם את הקרוואן בלילה. כדאי להצטייד בשקי שינה או בשמיכות עבות.
    לגבי מסלול קלאסי בקליפורניה ללא קרוואן בעונה זו – ראו את המפה של המסלול הזה:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-001/
    עניין הקרוואן קצת מסבך שכן זו לא ממש עונה מתאימה לקרוואן ואני לא ממש יודעת מה הרצונות שלכם ומה הלוז שלכם.
    מציעה שתיעזרו במידע שנתתי כדי לבנות שלד מסלול ושלחו לי אותו.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול במערב ארה"ב בחופשת פסח
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0