טיול באלסקה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9332 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע,

אנחנו זוג שמתכנן טיול של 3 חודשים במערב ארה"ב, אזור הרי הרוקי הקנדיים ואלסקה בקיץ הקרוב. מטרת הטיול היא בעיקר לעשות טיולים, טרקים ולראות נופים וטבע.
    חשבנו לעשות מסלול של 3 שבועות באלסקה, 3 שבועות בקנדה וחודש וחצי במערב ארה"ב. האם זה נשמע כמו תכנון הגיוני? האם 3 שבועות באלסקה וחודש וחצי במערב ארה"ב יספיקו לנו?
    חשוב לנו לדעת מראש את הזמנים האלה, כדי להזמין את הטיסות הפנימיות (מאלסקה לונקובר, לדוגמא) מראש.

המון תודה!

#9334 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    החלוקה הגיונית, אבל אישית – לא הייתי עושה כזו חלוקה – אלא הייתי נוסעת עם הרכב מאלסקה דרך יוקון ובריטיש קולומביה אל הרוקיס ומשם מדרימה למערב ארה"ב. אם תיסעו ברכב מאלסקה לוונקובר תוכלו לראות אזורים נהדרים וזה גם לא יוסיף המון נסיעה כי זה יחסוך נסיעה ארוכה הלוך חזור לשדות תעופה. אפשר גם לשלב את הנסיעה בשיט במעבורת (עם הרכב) בדרך מאלסקה דרומה. בקיצור – לדעתי כדאי לכם לעשות טיול ברכב משולב עם מעבורות ולא טיול המובוסס על מעבר בטיסות ממקום למקום. למשל אתם יכולים לשלב בין קטעים במסלול הקלאסי והפראי שבספר 'אלסקה מסלולים' לקטעים במסלול התכלת שבספר קנדה מערב ואליהם לצרף את אחד המסלולים בפרק 6 בספר על ארה"ב מערב.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול באלסקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0