טיול באוקטובר לארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה טיול באוקטובר לארה"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #86104 הגב
    ניר
    אורח

נטע שלום,
    אנחנו חושבים לטייל כשבועיים בחגים, מ-9.10 עד 25.10. מתלבטים בין שתי אופציות:
    אופציה ראשונה – סיאטל, הר רנייר, סנט הלנס חצי אי אולימפיק, מסלול ירוק בספר ארצות הברית מערב. לא כולו כי בחלק היינו בטיולים קודמים. שאר התקופה שתיוותר ניסע למשפחה בוונקובר.
    אופציה שניה – מסלול חום בספר, גם לא כולו כי בחלק המערבי שלו היינו. הכוונה להגיע הפעם למואב, שמורת ארצ'ס, קניונלנדס, עמק המונומנט ואולי להוסיף את חלק מקולורדו או לשלב עוד כמה ימים ולהגיע לשלכת באיזור ורמונט לכחמישה ימים/שבוע.
    איזו אופציה מבין השתיים עדיפה לדעתך מבחינת מזג אויר צפוי באמצע/סוף אוקטובר ואורך הטיול?
    לגבי אופציה שניה:
    היכן כדאי לנחות – לאס וגאס רחוקה לעומת סולט לייק סיטי או דנוור שקרובות יותר. האם דנוור ריאלי מבחינת עבירות כבישים לכיוון הפארקים ביוטה/אריזונה?
    ראיתי באתר שלך שקולורדו מומלצת עד ספטמבר. האם מבחינת מזג אויר כן ניתן לטייל בקולורדו באוקטובר? אם כן כדאי לוותר על ורמונט ולהוסיף את קולורדו?
    אם מחליטים לפצל ולהוסיף את ורמונט במקום קולורדו האם בסוף אוקטובר עדיין צפויה שלכת או עדיף לאזור אחר בניו אינגלנד (בעקרון את המסלול הכחול בצפון ארה"ב מזרח עשינו בעבר)?
    תודה רבה.

#86158 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המסלול השני עדיף מבחינת מזג אוויר בעונה הזו (באזורים הגבוהים של המסלול הירוק עלול כבר לרדת שלג)
    מבחינת אורך מסלול – נראה לי שיהיה לכם קשה למלא במסלול הירוק שבועיים, בעיקר כי הייתם בחלק, כדאי אולי לשלב קצת מהמסלול החום בספר קנדה מערב (למשל את טופינו וויקטוריה)
    לא הייתי נוסעה לורמונט, אם כבר מגיעים למערב כדאי לטייל במערב מה עוד שסוף אוקטובר זה מאוחר מדי.
    קולורדו באוקטובר – אכן גבולי. כבישים עלולים להיסגר בשמורות ובכבישים הראשיים תיתכן חובת נשיאת שרשראות. זה כמובן עדיין של מזל
    אפשר להוסיף למסלול החום את סדונה, ואולי קצת אזורים דרומיים יותר באריזונה – למשל סגוארו, העץ המאובן, קניון דה שיי. אפשר אפילו להגיע עד אלבקרקי
    יש מידע כאן
    https://www.maslulim-america.com/destination-category/south-west-usa/
    אפשר לנחות בסולט לייק ולסיים בווגאס או בפיניקס
    או שאפשר גם להתחיל בדנבר אבל כמובן קולורדו זה קצת סיכון בעונה הזו
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־טיול באוקטובר לארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0