- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 7 חודשים by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › חציית קנדה מערב – מזרח
שלום, אני מתחילה לתכנן טיול של עד חודשיים בצפון צפון אמריקה בקראוון למשפחה עם 3 ילדים גילאי 7-13. חשוב לנו טבע, חשוב לנו הנסיעה בקראוון. חשבנו להתחיל מאלסקה, ליסוע לקנדה מערב דרך כביש אלסקה הייויי ואח"כ לחצות מהרוקיס הקנדיים עד לטורונטו ומזרח קנדה כולל נובה סקוטיה.
השאלות: 1. האם עדיף להחזיר את הקראוון במערב קנדה (נניח ונקובר/סיאטל), ולחצות למזרח בטיסה עד טורונטו ולקחת שוב קראוון? או לחצות את קנדה בקראוון (כמה זמן זה יקח רוקיס – טורונטו? האם יהיה משעמם או שיש מה לעשות בדרך?)
2.כמה ימים את מעריכה לוקח מאלסקה לרוקיס הקנדיים דרך אלסקה הייוויס?
3.האם הטיול עמוס מדי ל 60 ימים?
הי
לדעתי טיול של אלסקה, יוקון, בריטיש קולומביה והרוקיס בחודשיים זה אפילו מעט לחוץ (אני עשיתי בעבר טיול של שלושה חודשים בקרוואן באלסקה ויוקון עם ילדים בגילאים דומים ולא הרגשנו בכלל שיש לנו יותר מדי זמן… בטיול הזה לא ביקרנו אפילו ברוקיס). להוסיף לזה נסיעה מהרוקיס לטורונטו נראה לי מאוד לחוץ. מעולם לא חציתי את קנדה ממערב למזרח אז קשה לי לסייע בשאלתך לגבי זמן החצייה אבל אני מניחה שכדאי להקדיש לחצייה שבועיים-שלושה שבועות. אני בטוחה שזו נסיעה נהדרת אבל יש בה לא מעט קטעים 'מתים'. לגבי שאלה 2 – קשה לי לענות לך כי לא ברור לי מאיפה באלסקה. האם מנאקורנג'? אישית – אילו הייתי במקומך הייתי עושה טיול אחד ארוך בקרוואן של כחודשיים המתחיל באנקורג' והמסתיים למשל בוונקובר, או בקלגרי (טיול הכולל את אלסקה, את יוקון ואת בריטיש קולומביה כולל הרוקיס). מנסיוני – עדיף לעשות טיול אחד ארוך מאשר שניים קצרים ואחרי טיול כזה אני כבר לא בטוחה שיהיה לכם כוח לעוד טיול… נוביה סקוטיה מקסימה אבל אולי שווה לדחות אותה לטיול הבא (אני גם חושבת שלמרות יופיה, נובה סקוטיה פחות יפה מהמערב ולבקר בה אחרי ביקור ביוקון או באלסקה או ברוקיס עלול להיו מאכזב מעט)…
נטע
תודה על העצות הטובות ושנה טובה
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת