חלוקת ימים בין ווגאס, לוס אנג'לס וסאן פרנסיסקו, אמא+חיילת שמשתחררת

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה חלוקת ימים בין ווגאס, לוס אנג'לס וסאן פרנסיסקו, אמא+חיילת שמשתחררת

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 13 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #2949 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אני וביתי מטיילות לכבוד שחרורה מהצבא שבועיים ללוס אנג'לס, לאס ווגאס וסאן פרנסיסקו.
    איך את מציעה לחלק את הימים? בהתחשב בזה שווגאס הקיטשית מאד קורצת לנו, האם נוכל להספיק גם את אגם טאהו? פארק ציון? והאם כדאי להמשיך מלוס אנג'לס קודם לווגאס או לסאן פרנסיסקו?

#2951 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    השאלה שלך מאוד כללית וקשה לי לענות עליה. אני משתדלת לענות רק על שאלות ספציפיות בפורום זה. כמו כן חסרים לי לא מעט נתונים – עונת שנה של הטיול, תחומי העניין שלכם, האם אתם מוכנים לנסוע נסיעות ארוכות ועוד ועוד, כך שכל תשובה שלי תהיה לא רצינית. בספר שלי על מערב ארה"ב יש מסלול נחמד של כשבועיים (המסלול האדום) המתמקד בקליפורניה וכולל את סן פרנסיסקו, לוס אנג'לס, לאס ווגאס כביש מספר 1 ושמורת יוסמיטי – מציעה שתעייני בו ותנסי לבנות שלד מסלול שמתאים להעדפות שלכן (אפשר להתחיל ולסיים את המסלול בכל אחת משלושת הערים הללו). כאשר יהיה לך שלד שלחי לי אותו דרך הפורום ואשמח להעיר.
    נטע

#2952 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע,
    קודם כל תודה על תשובתך המהירה. ביום ראשון אלך לקנות את הספר על מערב ארה"ב אך בנתיים, אנו נוסעות ב-9 במאי (עד ה-23) והזמנו טיסות הלוך וחזור מהארץ ללוס אנג'לס. חשבנו על לוס אנג'לס ל-4 לילות ואז טיסה פנימית לוואגס ופה ההתלבטות שלנו – כמה ימים להקדיש לוואגס לעומת סאן פרנסיסקו? יש לציין שבלילה האחרון אנחנו ישנות שוב בלוס אנג'לס לפני הטיסה המתישה חזרה ארצה.
    בעניין העדפות, הבת אוהבת קניות ומופעים והאמא טבע ופרחים. לכן נרצה לשלב את שניהם.
    בנוסף, אנחנו לא חובבות של נסיעות ארוכות/ נהיגה בחו"ל ולכן אנחנו מעדיפות טיסות פנימיות או טיולים מאורגנים של יום.
    תודה רבה!

#2954 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הייתי מקדישה כיומיים לווגאס ושלושה ימים לסן פרנסיסקו. אם אפשר יותר זה כמובן טוב יותר. בעיקרון סן פרנסיסקו ראויה ליותר זמן בלו"ז שלכן מווגאס.
    כמו כן הייתי מקדישה עוד יומיים לנסיעה מסן פרנסיסקו למונטריי (2 שעות נסיעה) ולינת לילה אחד במונטריי.
    אם אינכם רוצות לנסוע נסיעות ארוכות ומעדיפות לטוס ממקום למקום תאלצו לוותר על שמורת יוסמיטי ככל הנראה (שכן זמן הנסיעה מסן פרנסיסקו ליוסמיטי הוא 4 שעות).
    אפשר גם לנסוע מסן פרנסיסקו לטיול ברכב של כחצי יום לשמורת מיור (חצי שעה נסיעה מהעיר).
    נטע

#2955 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

עוד משהו – שירות הרכבות באזור זה אמנם לא מאוד יעיל אבל אם אני לא טועה יש קו רכבת המוביל מסן פרנסיסקו למונטריי – למקרה שאתן מעדיפות להימנע כליל מנהיגה. לגבי סיורים מאורגנים – לצערי אני לא מספיק מכירה כדי לייעץ.

#2956 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה רבה, עזרת לנו מאד וכמובן שביום א' נקרא ונחכים עוד מהספר. רק שאלה נוספת, מה המרחק של ציון פארק או סכר הובר מווגאס? האם זה אפשרי לנסוע לאחד מהם כטיול של יום אחד?

#2958 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    סכר הובר קרוב לווגאס (פחות משעה נסיעה). זאיון רחוקה יותר – כשעתיים וחצי נסיעה.
    להובר אפשר לנסוע לטיול יומי… לזאיון לא ממש
    נטע

#23224 הגב
    אילנה רוזנטל
    אורח

שלום נטע ותודה מראש על עצותייך….

אנחנו 2 זוגות חברים שנוסעים לארה"ב.
    ב-4.9.16 עד 7.9.16 אנו בלאס וגאס. רוצים לקחת שם אוטו ולנסוע לכיוון לוס אנגלס (היעד הסופע בטיול משם טיסה חזרה ארצה)
    במסגרת הטיול באוטו מאוד רוצים להיום בסן פרנסיסקו ואזורים על כביש 1 המפורסם.
    איך לדעתך רצוי לתכנן הטיול

תודה מראש,
    אילנה

#23238 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    איני יודעת כמה זמן יש לכם לטיול הזה אבל ממליצה על המסלול הזה:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-004/
    נטע

נעזרתם בפורום מסלולים?
    רוצים להחזיר לפורום?
    בצעו את ההזמנות לטיול (מלון, רכב, קרוואן) באמצעות הלינקים שבצד עמוד הפורום
    המחיר שלכם יהיה זהה והעמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום ומתן תשובות מפורטות

#24757 הגב
    אורטל
    אורח

היי נטע,
    אנחנו מגיעים ממיאמי לוגאס ויש לנו שבוע וחצי שרצינו להספיק ברכב את וגאס לוס אנג׳לס וסן פרנסיסקו.
    האם את ממליצה מוגאס לנסוע ללוס אנג׳לס ואז סן פרנסיסקו ומשם לחזור לארץ בטיסה ישירה או שמא, את וגאס סן פרנסיסקו ולחזור מלוס אנג׳לס הביתה?

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 13 סה״כ)
מענה ל־חלוקת ימים בין ווגאס, לוס אנג'לס וסאן פרנסיסקו, אמא+חיילת שמשתחררת
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0