- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 7 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › ווטקינס גלן-מפלי הניאגרה
היי נטע,
ראשית תודה על האתר הנפלא! אני נעזרת בו המון בתכנון הטיול הנוכחי ויש בו טיפים מאד שימושיים!
אני מתכננת טיול עבור בעלי (בן 30) וחבר שלו (קולגה מהעבודה בן 40 בערך) שנוסעים לארה"ב באוקטובר. הם נוסעים לפגישות עבודה ואז יש להם כמה ימים לבלות בניו יורק….
הם מאד אוהבים טבע אז חשבתי לארגן להם טיול של יומיים לווטקינס גלן ומפלי הניאגרה.
התכנון הוא כזה, ואשמח לחוות דעתך ועצותייך:
20.10 השכרת רכב ויציאה ממנהטן לווטקינס גלן. מסלול רגלי באזור ונסיעה למפלי הניאגרה. הם יגיעו בסביבות 20:30 אני משערת אז הם יראו את המפלים מוארים בלילה (הבנתי שבתאריך זה כבר אין זיקוקים למרות שיום ראשון) וילכו לישון.
21.10 שיט ב"maid of the mist" ואז תהיתי אם יש מסלול אופניים לעשות באזור מפלי הניאגרה כי הם שניהם מאד בעניין. האם יש לך המלצות? (או לחילופין אולי מסלול אופניים בווטקינס גלן ליום הראשון ובמפלי הניאגרה מסלול רגלי?)
נסיעה ממפלי הניאגרה לאיתקה ושינה שם.
22.10 אולי טיול קטן באיתקה (מה מומלץ??) ונסיעה חזרה לכיוון מנהטן.
מאוד אעריך את חוות דעתך והמלצותייך,
תודה מראש,
יעל
הי
המסלול קצת עמוס אבל בסדר… אני לא מכירה לצערי מסלולי אופניים בשני המקומות הללו אבל באני בטוחה שיש – צריך רק לנבור באינטרנט ולמצוא… לגבי הצעה לטיול קצר באזור איתקה ממליצה מאוד על מפל טוגאנוק, ראי מידע כאן: http://nysparks.com/parks/62 וכן בספר שלי ארה"ב צפון מזרח מסלולים.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת