התלבטויות ואילוצים במסלול צפון מזרח ארה\"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה התלבטויות ואילוצים במסלול צפון מזרח ארה\"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #19094 הגב
    אפרת
    אורח

הי נטע,
    אני נעזרת מאוד בספרך ארה\"ב צפון מזרח כדי לתכנן את הטיול במאי הקרוב. מתחילים משבוע בניו יורק ומשם עוד 12 ימים שמתחילים באית\'קה, עוברים במפלי הניאגרה, אלף האיים, אדירונדק, ההרים הירוקים, ההרים הלבנים, בוסטון, ניו אינגלנד וטיסה חזרה מניו יורק.
    ברור לי שאני חייבת לוותר על משהו.
    יש כמה אילוצים שצריך לקחת בחשבון. החשוב שבהם הוא שבשבת אנחנו לא נוסעים. בשבת קבענו את מקומנו בלינקולן שבהרים הלבנים.
    זה המסלול באופן כללי:
    3-10.5: ניו יורק
    10.5 יום א\': ניו יורק – אית\'קה. טיולים בסביבה. לינה באית\'קה.
    11.5 יום ב\': אית\'קה – מפלי הניאגרה. בבוקר ביקור באוניברסיטת קורנל וטיולים בדרך. לינה בצד הקנדי (המרשים) של המפלים.
    12.5 יום ג\': מפלי הניאגרה – אלף האיים. ביקור באטרקציות המפלים ולינה ב WATERTOWN כחצי שעה מקלייטון שליד אלף האיים.
    13.5 יום ד\': אלף האיים – אדירונדק. שייט מודרך באלף האיים מקלייטון. לינה בלייק פלאסיד אדירונדק.
    14.5 יום ה\': לייק פלאסיד – ברלינגטון. אפשרויות טיולים שונות באדירונדק. נסיעה למעבורת בשמפליין. לינה בברלינגטון.
    15.5 יום ו\': ברלינגטון – לינקולן/ההרים הלבנים. חייבים להגיע למלון בלינקולן עד השעה 16:00 בערך.
    16.5 שבת: במלון בלינקולן.
    17.5 יום א\': לינקולן – ?
    18.5 יום ב\': לינה בבוסטון.
    19.5 יום ג\': טיול בבוסטון ולינה בבוסטון.
    20.5 יום ד\': בוסטון – מיסטיק. עוזבים את בוסטון ונוסעים לכיוון ניו יורק דרך עיירות חוף כמו ניופורט ומיסטיק. לינה במיסטיק?
    21.5 יום ה\': המשך נסיעה לכיוון ניו יורק. הגעה ל JFK בשעה 16:00.
    התלבטויות:
    1. נראה לי שכדאי לוותר על אלף האיים כי הם יחסית סטיה מהדרך וגורמים למסלול להיות כל כך לחוץ וצפוף כך שיהיה קשה באמת לראות את האתרים מעבר לנסיעה דרכם.
    אם כך – איפה כדאי להוסיף לינה בדרך על מנת לחצות את הנסיעה הארוכה? מקום שיהיה גם קרוב לאתרי טיולים אטרקטיביים.
    2. מה כדאי לעשות ביום ו\' הקצר 15.5 בין ברלינגטון ללינקולן? כל זה בהנחה שבהרים הלבנים אנחנו מטיילים (עם רכב) ביום א\' ואולי גם ביום ב\'. האם ניתן להכניס פה טעימה מההרים הירוקים??
    3. מתלבטת האם להתחיל להדרים לכיוון בוסטון ביום א\' או ביום ב\'.
    4. אחרי שנפתור את הבעיות האלה, נחליט האם להקדיש לבוסטון גם את החצי הראשון של יוםד\' או לצאת ממנה כבר בבוקר.
    אני יודעת שזה עמוס, אבל מראש כבר ויתרתי על – וושינגטון, אכדיה, קייפ קוד ועכשיו כנראה גם אלף האיים…
    אשמח לקריאת כיוון, למיקוד.
    אני בדרך כלל מתכננת לבד את הטיולים. אבל זה הראשון לארה\"ב… נשארתי קצת עם הלשון בחוץ.
    תודה מראש.

#19102 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    סהכ אין לי הרבה הערות, התוכנית טובה. יחד עם זאת ב-17 הייתי נוסעת ללינה בנורת קונוואי ומשם ממשיכה לבוסטון.
    ב-20 אפשר ללון במיסטיק. כדאי לשלב בנסיעה לניו יורק מעבורת.
    לשאלותייך:
    1. אלף האיים הם גם סטייה וגם אינם מרישמים לדעתי ובהחלט בלי שום התלבטות ניתן לוותר.
    יש לאורך כביש 3 המוביל ללייק פלסיד כמה אגמים (אפשר להתרחץ) אבל אין עוד 'אטרקציות' שאני יכולה להציע.
    2. הייתי נוסעת בכביש 112 בקטע שממערב ללינקולן כולל ביקור בלוסט ריבר. נראה לי שלהיכנס להרים הירוקים יאריך אבל אם בכל זאת תחליטו להיכנס להרים אזי כביש 100 מדרום ומצפון לכביש המהיר 89 מומלץ.
    3. ביום ב לדעתי. הקדישו את יום א לאזור נורת קונוואי.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־התלבטויות ואילוצים במסלול צפון מזרח ארה\"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0