התייעצות לגבי מסלול טיול לניו יורק – וושינגטון – מפלי ניאגרה – בוסטון

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה התייעצות לגבי מסלול טיול לניו יורק – וושינגטון – מפלי ניאגרה – בוסטון

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #14656 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אחרי שנהיה כמה ימים בניו-יורק אנחנו מתכננים לעשות מסלול מעגלי של עשרה ימים ניו-יורק-וושינגטון DC-בוסטון-ניו-יורק.

האם לדעתך זה ישים ומומלץ?
    יום 1 – נסיעה מניו-יורק לוושינגטון
    יום 2 – וושינגטון.
    יום 3 – נסיעה למפלי הניאגרה.
    יום 4 – מפלי הניאגרה.
    יום 5 – נסיעה לאיטקה או לאולבני.
    יום 6 – Howe caverns (ושמעתי שיש באזור שמורת טבע עם מפלים ששכחתי את שמם) ונסיעה בערב ללינה באזור ה white mountains.
    יום 7 – franconia notch ומסלולים ב White mountains אולי ה lost river trail וכביש 112 ונסיעה בערב לבוסטון.
    ימים 8-9 – בוסטון.
    יום 10 – עד הצהרים בקיימברידג' ואז חזרה לניו-יורק וטיסה בלילה לארץ.

ברשותך יש לי כמה שאלות בנוגע למסלול:
    1) האם מבחינת טבע ומפלים ה white mountains הם המקום המומלץ ביותר באזור ?
    2) האם כדאי להיות בוושינגטון בממוריאל דיי וויקנד (שישי-שבת) מבחינת עומסים ומקומות שפתוחים (אנחנו לא כלכך מתעניינים בטקסים בבתי קברות) ?
    3) האם יש שמורת טבע עם מסלולי טיול קלילים עם מים ומפלים באזורhowe caverns ?

#14677 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ראשית אני מצעיה שתעיין בספר ארה"ב צפון מזרח מסלולים. לפי שאלותיך אני מבינה שלא עיינת עדיין בספר. לגבי המסלול. המסלול לא טוב לדעתי וזקוק לשינוי. הוא גם עמוס וכל שינוי שלא יעשה – הוא עדיין יהיה עמוס אם רוצים לכלול גם את וושינגטון וגם את הניאגרה עם סיום בבוסטון. בכל מקרה ביום 5 הייתי נוסעת לאגם פלסיד דרך הרי האדירונדק, ביום 6 נסיעה בהרי האדירונדק וחציית אגם שמפליין במעבורת ונסיעה לכיוון ברלינגטון – לינה מזרח מברלינגטון כדי להוריד עומס מהיום הבא. יום 7 נסיעה בהרים הלבנים לנורת קונוואי וטיול בדרך. יום 8 טיול בהרים הלבנים ונסיעה לבוסטון. יום 9 בוסטון.
    לשאלותיך
    1 יש הרבה מקומות בצפון מזרח מומלצים מבחינת טבע ומפלים. ההרים הלבנים הם בין יפים אבל גם הרי האדירונדק למשל יפים וגם ההרים הירוקים וגם אזור איתקה.
    2 יהיה יותר עמוס בגלל שזה חופש. עלולים להיות טכסים באנדרטאות שיגרמו לעומס ולסגירה חלקית. המוזיאונים יהיו פתוחים. עדיף להימנע אבל אפשר גם להסתדר.
    3 לא מכירה ולא ממליצה בכלל על ביקור במערות הללו שהן לא משהו ומאוד תיירותיות
    נטע
    ביום 5 הייתי נוסעת לאיתקה ומטיילת שם במפלים שבסביבת העיירה שלגביהם תוכל למצוא מדיע בספר. על המערות ביום 6 הייתי מוותרת.
    נטע

לעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
    לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־התייעצות לגבי מסלול טיול לניו יורק – וושינגטון – מפלי ניאגרה – בוסטון
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0