- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 8 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › התייעצות לגבי המסלול הכתום
נטע שלום
קראתי בעיון את המסלול הכתום בספר שלך.
אנחנו הורים לילדות קטנות, מעוניינים לטייל בעיקר באיזור אית'יקה למשך חמישה/שישה ימים עם מגבלה של נסיעות ארוכות.
זהו שלד של המסלול ויש לי שלוש שאלות:
יום 1 – עמק נהר ההדסון, לינה באולבני או אמסטרדם
יום 2 – הרי אדיורונדק, לינה בסראנק לייק
יום 3 – יציאה לכיוון את'יקה. האם יש לך המלצות למסלול הנסיעה שבין סראנק לייק לאת'יקה?
יום 3,4,5 – לינה שלושה ימים באיזור את'יקה וטיולים באיזור. ראיתי שהמלצת בספר על לינה בצימרים בכפר האקולוגי. האם את ממליצה על לינה שם? איזה מהשניים מועדף בעינייך? wild goose או frog's way?
יום 6 – חזרה למנהטן. האם יש לך המלצות למסלול הנסיעה שבין את'יקה למנהטן?
תודה רבה!!!
תמר
הי
לשאלותיך – הקטע הראשון של הדרך מסרנאק לאיתקה חוצה את הרי האדירונדק והיא יפה מאוד (יש לאורכו נקודות עצירה באגמים, נקודות תצפית וכדומה). אין לי המלצות מיוחדות מעבר לכך למסלול נסיעה זה. לגבי הכפר האקולוגי – זו חווייה נחמדה אבל ההנאה ממנה היא מאוד עניין של טעם אישי. בשני המקומות מדובר על אירוח בסיסי מבחינת טיב חדרים. הייחוד הוא באווירה (ויש אנשים שזה לא מדבר אליהם ומעדיפים מלון סינטטי יותר עם חדרים מרווחים). אין לי המלצות מיוחדת לנסיעה איתקה – מנהטן. לגבי המסלול בכללותו – לדעתי חסר לכם קצת זמן באזור אגם סרנאק ופלסיד. שווה להוסיף למקום עוד יום (כולל לילה) ולבקר גם באוסבל צאסם. כמו כן איני יודעת מתי מתקיים הטיול אבל קחו בחשבון שהשנה בשל הבצורת בארה"ב יש מעט מאוד מים במפלים באזור איתקה.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת