התייעצות במסלול מעגלי מדנבר

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה התייעצות במסלול מעגלי מדנבר

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #81555 הגב
    אביבה
    אורח

שאלה כללית: האם שווה במיוחד לנסוע דרומה ממונטרוז לסילברטון (אני לא מדרימה יותר ולא נוסעת למואב – אני במסלול מעגלי של דנבר, פארק הלאומי של הרוקיס, וקולורדו מונומנט וקניון השחור) כדי לראות את הנוף בכביש מיליון הדולר או להשאיר את שעות הנסיעה האלו כדי לבלות יותר זמן בפארקים (COLORADO NATL MONUMENT ו-BLACK CANYON)? בקיצור, האם כביש מיליון הדולר שווה בפני עצמו על חשבון שעות טיול בפארקים הלאומיים?
    תודה מראש!

#81576 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הכביש שווה ויפה אבל לפי מה שהבנתי מההתכתבות איתך בפיסבוק ממש ממש אין לך זמן. זה כביש מאוד איטי ומפותל וצריך להקדיש לו יום מלא לכיוון אחד
    נטע

#81577 הגב
    אביבה
    אורח

תודה. אם עלי לבחור בין המסלול שלך מגרנד לייק לאספן דרך אינדפנדנס פאס או כביש מיליון דולר מיוראי לסיילברטון, מה יותר מרשים? ומה התכוונת שלקח יום שלם? מאיפה לאיפה?

#81583 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הקטע של אינדפנדס פאס קצר. הוא מרשים מאוד אבל הקטע המרשים קצר יחסית
    יראי לסילברטון יותר ארוך ולכן הקטע המרשים יותר ארוך, פלוס יש עיירות יפות בדרך
    אני חושבת שהבחירה צריכה להיות על פי מהו המסלול הנכון שלא יהיה עמוס מדי
    מיראי לסילברטון זו נסיעה של שעה נטו גוגל טיים – עם עצירות, תצפיות וכדומה ובזמן אמת – שעה וחצי (לכל כיוון)
    עם עצירה בעיירות עוד שעה שעתיים
    בקיצור יכול להגיע לחמש שעות אם את נוסעת הלוך וחזור
    כמו כן יש עוד קטע יפה של הכביש אחרי סילברטון
    עדיין לא הבנתי מה בדיוק המסלול שלך בדיוק (חלוקה לימים בודדים, היכן לנים כל יום) אבל הגיוני לבנות מסלול שבו נוסעים בכביש רק בכיוון אחד וחותכים מדורנגו מזרחה למזרח קולורדו או מערבה ליוטה
    נטע

#81683 הגב
    אביבה
    אורח

אחרי שהבנתי שאני קצת מגזימה בנסיעות, אז החלטתי לצערי לוותר על הכביש מיליון דולר.
    אנחנו בשנות ה-60, חובבי טבע , ואוכלים בדרכים סנדוויצים( לא צריך זמן למסעדות)….
    להלן המסלול באמצע יוני, אשמח להערות\הארות:

יום ראשון: נחיתה ב10:30 בבוקר בדנבר, כניסה בשעה 14:00 לפארק הרוקי(יש לי PERMIT), טיול לנחל האמרלד, התחלה של נסיעה ב-TRAIL RIDGE ROAD להספיק כמה שיותר תצפיות, חזרה ל-ESTES PARK ללינה

יום שני: נסיעה בTRAIL RIDGE ROAD, תצפיות ומסלול ה-TUNDRA, המשך נסיעה עד GRAND LAKE והמשך נסיעה עד ל-SNOWMASS VILLAGE על פי המסלול שלך דרך WINTER PARK וINDEPENDENCE PASS, לינה ב-SNOWMASS VILLAGE.

יום שלישי: נסיעה ל-BLACK CANYON GUNNISON, תצפיות ו1-2 מסלולים קלים, נסיעה ל-COLORADO NATL MONUMENT, תצפיות ומסלול קל אחד, לינה ב-GRAND JUNCTION

יום רביעי: נסיעה ל-GARDEN OF THE GODS, להסתובב+תצפיות, נסיעה ל-DENVER WILDLIFE ARSENAL (אם ירשה הזמן), ארוחת ערב במסעדה בדנבר (בשעה 20:00) וחזרה לשדה התעופה בדנבר לטיסה בחצות.

#81687 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    סהכ בסדר
    הייתי מרווחת קצת ומוותרת על Garden of the Gods
    מקדישה את יום 4 בבוקר לטיול בקולורדו נשיונל מוניומנט במקום ביום 3
    כמו כן ביום הראשון לא חושבת שתספיקו לנסוע בכביש טריל רידג (וגם אין ממש צורך אם נוסעים בו ביום 2)
    נטע

#81688 הגב
    אביבה
    אורח

תודה רבה! עשית לי סדר בראש.

#81696 הגב
    אביבה
    אורח

אם נוותר על GARDEN OF THE GODS ביום הרביעי (בגלל המרחק?) וייתכן שנספיק את המונומנט ביום השלישי אחה"צ, ערב (גם יתכן שיהיה חם מדי למחרת בבוקר), יש לך רעיון על איזה מקום יפה שניתן לעצור בדרך מגרנד גנקשן לדנבר לאיזו גיחה/טיול קצר? שוב תודה.

#81721 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר לעלות על הר אבאנס עם הרכב (צריך להזמין מקום מראש)
    נטע

#81744 הגב
    אביבה
    אורח

אם אני צריכה כבר להוסיף כשעה נהיגה לעלות את ההר ועוד אחת לרדת, אז כבר כדאי להוסיף את השעה נהיגה לGARDEN OF THE GODS, לא?
    מה לדעתך עדיף אם יהיה לי זמן?

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 11 סה״כ)
מענה ל־התייעצות במסלול מעגלי מדנבר
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0