התאמת מסלול לאפשרות

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה התאמת מסלול לאפשרות

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #16403 הגב
    מרים
    אורח

שלום נטע,
    תודה על הספר המדהים על צפון מזרח ארה"ה! הייתי שמחה לעזרה בהתאמת המסלול בהתאם למגבלות:
    אנחנו נוחתים ב ניו יורק ביום ראשון בבוקר וחשבנו להשאר שם עד יום ראשון, כי אנחנו לא נוסעים בשבת. ואז מראשון לטייל ולהנות מהטבע , ולחזור לNEWARK ביום רביעי בלילה, 4 ימים מלאים.

נראה לי שכדאי לוותר על Niagara Falls, מה דעתך?
    איך אפשר להפיק את המקסימום מ 4 הימים האלה, גם להנות מהנוף, גם לטייל, גם לראות דברים/עיירות ?
    מאד אודה לך על עזרתך!

#16423 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אם יש לך ארבעה ימים הייתי מציעה לך או לנסוע להרים הלבנים (משהו כזה: יום 1 נסיעה ללינקולן, יום 2 חציית ההרים בכביש 112, יום 3 טיול בהרים, יום 4 חזרה לניו יורק), או לנסוע לקייפ קוד (משהו כזה: יום 1 נסיעה לקצה לונג איילנד ושיט למיסטיק, יום 2 נסיעה לקייפ קוד, יום 3 קייפ קוד, יום 4 חזרה לניו יורק). שתי האפשרויות מומלצות – אחת יותר הרים ואחת יותר ים.
    נטע

#16439 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני חושבת שלייק פלסיד או סרנאק או וודסטוק (ורמונט) הם מקומות נחמדים לשבת. אני הייתי עושה מסלול כזה המשלב את הסוף של הירוק ואת החלק הארי של הכחול
    ששי – נסיעה לוודסטוק
    שבת – וודסטוק
    ראשון – נסיעה להרים הלבנים דרך כביש 112 לינה נורת קונוואי
    שני – הרים לבנים לינה כנל
    שלישי – נסיעה לקייפ קוד
    רביעי – נסיעה למיסטיק ומעבורת ללונג איילנד
    הנסיעות במסלול זה קצת ארוכות ביום הראשון, השלישי והרביעי – 4,5 שעות
    ראו מסלול כאן

הצג מפה גדולה יותר
    אפשרות אחרת היא לנסוע ישירות מניו יורק ללייק פלסיד
    לבלות שם את השבת וכן את יום א (לטייל באזור) ואז להתחיל לרדת דרומה דרך ההרים הירוקים (כולל וודסטוק) חזרה לניו יורק
    נטע
    נטע

#16484 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא מכירה היטב על מנצ'סטר אז קשה לי לייעוץ. אם אתם פחות מחוברים לחופים אולי תעשו כך:
    ששי – נסיעה ללייק פלסיד (מקום מצוין לשבת)
    שבת – לייק פלסיד
    ראשון – טיול בהרי האדירונדק ונסיעה פלוס שיט במעברות החוצה את אגם שמפליין ללינה בברלינגטון
    שני – נסיעה להרים הלבנים דרך כביש 112 לינה נורת קונוואי
    שלישי – הרים לבנים לינה כנל
    רביעי – חזרה
    הנסיעות במסלול זה קצת ארוכות ביום שישי, שלישי – 4,5 שעות
    ראו מסלול כאן:

הצג מפה גדולה יותר
    נטע

#16913 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    סה"כ המסלול נראה טוב. שימי לב שביום שישי יש לכם נסיעה עד לייד פלסיד וביום שבת יום ללא נסיעה (הקפידו להזמין מבועד מועד את הלילה הזה שהוא בסופ"ש באזור שיכול להיות מעט מלא בסופ"ש). בהמשך אני מציה ללון ביום א בברלינגטון, מונטפלייד או Stowe ורק ביום שני לנסוע בכביש 100 היפהפה כפי שמתואר במסלול שבספר לוודסטוק. לא חושבת שהעמסתם על עצמכם מרחקים גדולים מדי. וודברי הוא מקום טוב לעצור בו ביום האחרון. לא מכירה אישית משהו אחר מוצלח בדרך אבל את יכולה לבדוק מיקום אאוטלטים כאן: http://www.premiumoutlets.com/
    נטע

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־התאמת מסלול לאפשרות
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0