הרוקיס הקנדיים

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #19089 הגב
    טלי
    אורח

שלום נטע, 1.איזו מפת דרכים הכי מומלצת לטיול ברוקיס הקנדיים?
    האם כדאי כלכלית לקנות כרטיס סים מקומי על מנת להשתמש בתוכנת waze ואם כן היכן ניתן לרכוש בסביבות קלגרי?
    2. אנחנו נוסעים בקראוון באמצע יוני 2015 . המסלול מתחיל בקלגרי, והשאלה שלי היא האם להתחיל דווקא מנסיעה לאגמי ווטרטון וחזרה דרך רדיום, ומשם להתחיל את הרוקיס? אנחנו גם חוזרים לקלגרי בסוף המסלול.
    מה דעתך?
    סך הכל יש לנו 12 ימי קראוון מלאים.
    טלי

#19101 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. המפה הזו
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%9E%D7%A4%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%91%D7%A8%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%99%D7%A9-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%94/
    כדאי סים מקומי אבל רק עבור שיחות פנימיות (והיום עם החבילות לחול של החברות זה לא ממש נחוץ ובפרט סים מקומי בקנדה יקר) אבל לא עבור גלישה משתי סיבות – חבילת גלישה היא יקרה מאוד (אני בספק אם תמצאו משהו במחיד סביר) וכן אין קליטה סלולרית במקומות רבים ולכן אל תבנו על וויז. עדיף גי פי אס לווייני (אפשר לשכור עם הרכב, לרכוש או לרכוש מפות לאיפד למשל).
    2. אם יש לכם 12 ימים כדאי לכלול גם את ווטרון. אפשר להתחיל בווטרטון או לסיים בה (לי נראה דווקא לסיים בה), משהו כזה:

הצג מפה גדולה יותר
    נטע

#19151 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אכן יש להזמין את אוהרה 3 חודשים מראש, רק בטלפון, ובשנייה בה נפתחים הקווים (וגם אז מירב הסיכויים שיהיה תפוס ובסוף כאשר תהיה תשובה כבר לא יהיה מקום)…
    לא מכירה חברה שאפשר לצאת איתה לסיור לאדית קאבל. עם קרוואן אי אפשר לעלות. אפשר לשכור בגאספר רכב ליום אחד. המסלול במקום קצרצר.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־הרוקיס הקנדיים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0