המלצה למסלול בחופשת הקריסמס

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה המלצה למסלול בחופשת הקריסמס

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #13506 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע
    אנחנו בשליחות באזור רוד איילנד במהלך הקייץ והסתיו (מדהים כל נקודה שהמלצת היתה מצויינת אני הייתי מרחיב גם על STOW בוורמונט) חרשנו את צפון מזרח ארה"ב על פי המסלולים שבספר שלך ומאוד נהננו . יש לנו חופשה של שבועיים במהלך הקריסמס ואנחנו מתלבטים על טיול חורפי . רציתי לשאול את דעתך על הרי הסמוקי בחורף מרחק של כ 14 שעות נסיעה מאיתנו . אנחנו לא מעוניינים לטוס לא עושים סקי ובפלורידה כבר היינו . במידה ואת אכן ממליצה לנסוע לשם היכן בדרך בין נויורק לשמורה היית ממליצה לנו לעצור ללילה .
    תודה וחג חנוכה שמח

#13524 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני באמת לא יודעת מה לייעץ לכם שכן מעולם לא ביקרתי בסמוקיס בחורף…. לפי הבנתי הכביש החוצה את השמורה פתוח בחורף. כבישים אחרים צדדים יותר כמו זה המוביל לקלינגמנס דום סגורים. אני חושבת שזה מאוד עניין של מזל – האם יהיה בקריסמס גל קור או גל חום…. יצא לי לטייל בעבר במקומות אחרים לאורך רכס האפלצים במדינת וירג'יניה למשל והיה אחלה – אי אפשר היה לטייל יותר מדי ברגל אבל מזג האוויר החופי הוסיף אווירה וחוויה. בכל מקרה חובה לברר שהכבישים פתוחים לפני שיוצאים לדרך. אולי כדאי גם להתקשר לשמורה ולדבר עם אחד הפקחים ולשאול מה פתוח ומה סגור (כי לעתים האתר לא מעודכן). אין לי הצעה מיוחדת לגבי מקום לינה בדרך – אפשר פשוט לנסוע עד שמתעייפים ואז לרדת מהכביש המהיר למלון. בכל מקרה אם תראו שמזג האוויר בסמוקיס קר מדי אפשר לשקול במקום זאת לנסוע לטיול אל איי האאוטר בנקס שבמדינת קרוליינה הצפונית שהם נהדרים ואני מניחה שמזג האוויר בהם יהיה נעים יותר.
    נטע

לעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
    לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־המלצה למסלול בחופשת הקריסמס
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0