- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 8 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › המלצה לדרך היותר מעניינת מלאס ווגאס ליוסמיטי
נטע שלום, הרשי לי שוב להחמיא לך ולהתפעל מהסבלנות והנתינה האין סופית למשתמשים בפורום. ועכשיו לשאלה. אני יוצא מלאס ווגאס לכיוון יוסמיטי ביום א' 1 לספטמבר 2013 בשעות הבוקר המוקדמות ויש לי מלון מוזמן ללילה ב – El Portal. רציתי לקבל את המלצתך לדרך הנסיעה. אני לא מתכוון להתעכב בעמק המוות. Google Maps ממליץ ליסוע צפונה מווגאס על כביש 95 ואז מערבה על 266 ושוב צפונה על 264 ואז מערבה ודרום מערבה על 6, ולהחליף ל – 120 ודרך הטיוגה להגיע ל – El Portal עוד באור יום מלא ולהנות מכל הנוף בכניסה ליוסמיטי. האם הדרך הזו מעניינת? או שאת ממליצה להיצמד לספר שלך ששם את מתפעלת מאוד מהנופים לאורך כביש 395? במקרה והתשובה חיובית האם כדאי לי לסטות מ -95 מערבה ל – 374 ואח"כ ל – 190, 136 ומשם להתחבר ל – 395 צפונה עד Lee Vining ולהנות מהנופים על פני 395 כפי שתיארת בספר? תודה רבה.
הי
ממליצה לך לנסוע כך,בדרך הכי קצרה שאפשר עד ליי ונינג (היישוב הסמוך לאגם מונו):
הצג מפה גדולה יותר
כדאי להגיע לליי ונינג כמה שיותר מהר שכן משם והלאה מתחילה הדרך היפה באמת שחובה כמובן לעשותה באור ושיש לאורכה נקודות תצפית, מסלולי הליכה ושפע נקודות עניין. יש למלא דלק בליי ונינג וכדאי להצטייד במצרכי מזון ליום זה שכן היצע המקומות בהם תוכלו לרכוש מזון מליי ונינג עד אל פורטל מוגבל.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת