הדרך הטובה ביותר מפארק ציון ליוסמטי

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה הדרך הטובה ביותר מפארק ציון ליוסמטי

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3560 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום רכשתי את הספר שלך ארה"ב מערב מסלולים (מצוין) בגלל מגבלה של נסיעה בכביש 95 עם קראוון (אסור) אני מחפש את הדרך הטובה ביותר להגיע מפארק ציון ליוסמטי.
    תודה על תגובתך

#3563 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא מכירה שום מגבלה לנסיעה בקרוואן בכביש 95…
    האם תוכל לפרט לאיזה קטע כביש אתה מתכוון ומאיפה המידע שהנסיעה בו בקרוואן אסורה?
    נטע

#3564 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה על התגובה המהירה
    סוכן הקרוואנים טוען שכביש זה אינו מכוסה בביטוח בגלל הטמפרטורות הגבוהות .
    האם את יכולה להציע חלופה (מצפון כביש 6 או כביש 395 מדרום לצפון)?
    שוב תודה אבי

#3566 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    על זה בחיים לא שמעתי… וכבר שמעתי הרבה דברים…
    האזור החם במיוחד הוא האזור הדרומי בקרבת עמק המוות. מעבר לזה אין הבדל בחום בין כביש זה לכבישים אחרים (כולם באותו מדבר ובאותו גובה טופוגרפי פחות או יותר). על פי הלינק הזה: http://goo.gl/maps/2Zu2 אתה אמור לנסוע בכביש 95 רק בקטע נסיעה קצר ביותר (40 מייל). אני בטוחה שבקטע הזה מותר לנסוע. אחרת עלייך לנסוע כך: http://goo.gl/maps/ZZDE וזו הארכה משמעותית ומיותרת (במקום 8 שעות, 10 שעות). כאמור מעולם לא שמעתי על הגבלה כזו. לדעתי הסוכן מתבלבל והאזור האסור לנסיעה הוא הכביש המוביל לאזור בדווטר בעמק המוות ששם באמת חם מאוד בקיץ.
    נטע

#3581 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע,
    אנחנו זוג עם תינוקת בת 10 חודשים, מתכננים טיול בדרום מערב ארה"ב בחגים (ספטמבר-אוקטובר).
    יש לנו התלבטות לגבי המסלול: חשבנו להתחיל בוגאס, לעשות את המסלול המקוצר של זאיון-ברייס-גרנד קניון ולאחר מכן להמשיך על פי המסלול האדום לכיוון יוסמיטי וסאן פרנסיסקו. האם נשמע הגיוני? האם זה משנה אם מתחילים בוגאס ומסיימים בסן-פרנסיסקו או שעדיף להתחיל בסן פרנסיסקו ולסיים בוגאס?
    חשוב לנו לא לעשות נסיעות ארוכות מדי בגלל התינוקת.

תודה על תשובתך,
    רועי

#3587 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־הדרך הטובה ביותר מפארק ציון ליוסמטי
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0