האם לשלב את האי ונקובר או את הרי הקסקייד

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה האם לשלב את האי ונקובר או את הרי הקסקייד

תגיות: 

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #23969 הגב
    abi
    אורח

מתחננת טיול של 35 יום סוף אוגוסט-ספטמבר. יציאה מסיאטל, דרך הרי הרוקיס הקנדיים -> אל ילוסטון -> פארקי יוטה השונים ועד ללאס וגאס למשפחה עם 2 ילדים (גיל 12 ו 8).
    אני מתלבטת:
    1. האם לקחת קראוון או לשלב לינה שטח+מלונות (אם לא יהיה קריר מידי בצפון)? בכמה לדעתך זה ייקר הקראוון לעומת הרכב (פחות או יותר בטיול שכזה?).
    2. אני מתלבטת אם מסיאטל לשלב את האי ונקובר (יום ויקטורי ו-2 לילות בטופיני), או לנסוע דרך שמורת הטבע הלאומית הקסקייד. כאשר ההתלבטות תומנת בה כמובן גם את עניין הקראוון… והזמנים. משום שאני לא מעוניינת להיות יותר מ 4 לילות באיזור זה…
    3. האם המסלול תואם את כמות הימים, בהנחה שבאזור הרוקיס ארצה להיות לפחות 10 לילות ובילוסטון 5 לילות ואינני מעוניינת בנסיעה מתמדת…

#24004 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. החלטה מאוד אישית. אני ומשפחתי בדרך כלל לנים באוהל בשילוב מלונות. זה לא מתאים לכל אחד. יכול להיות קר. צריך שקי שינה חמים. בימים קרים במיוחד אפשר ללון במלון. שימי לב שבכל מקרה החל מאמצע ספטמבר יכול לרדת שלד בילוסטון ועלייך לתכנן את המסלול כך שהטיול בילוסטון יסתיים באמצע ספטמבראו טיפה אחרי.
    2. הייתי בוחרת בויקטוריה וטופינו
    3. חושבת שכן. שוב – יש את בעיית מזג האוויר שמחייבת להדרים אל הקו של של יוטה עד השליש האחרון של ספטמבר (או לקחת סיכון לשלג שעלול גם לגרום לסגירת כבישים)
    נטע

נעזרתם בפורום מסלולים?
    רוצים להחזיר לפורום?
    בצעו את ההזמנות לטיול (מלון, רכב, קרוואן) באמצעות הלינקים שבצד עמוד הפורום
    המחיר שלכם יהיה זהה והעמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום ומתן תשובות מפורטות

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־האם לשלב את האי ונקובר או את הרי הקסקייד
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0