דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › דנוור 16 יום באוגוסט
- This topic has 4 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 5 שנים, 2 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
ליאת
אורחהיי נטע
מתכננים את המסלול שלך של 16 לילות מדנוור לדנוור באוגוסט.
ילדים בני 16,14,12,6.
יש לנו 16 לילות בקרוואן אבל אוהבים לטייל בלי לחץ ורוצים לרווח קצת את המסלול.
בעלי גם רוצה שני ימים באספן ולא אחד כמו במסלול.
על מה היית מציעה שנוותר? קולורדו מוניומנט? ארצ'ס? משהו אחר?בנוסף, בכל טיול אנחנו אוהבים לשלב אטרקציה אחת מכל סוג בנוסף למסלולי הטבע.
איפה הכי מומלץ
לרכב על סוסים?
שיט נהרות?
אבובים?
רכבל?
טיול אופניים?
אומגות?תודה רבה
נטע דגנימנהל בפורוםהי
אני מציעה שתשלחי לי שלד מסלול עליו חשבת (גם אם הוא יותר ארוך מ-16 יום) ואז אומר לך היכן אפשר לקצר
אני לא יכולה לומר לך היכן לקצר בלי שאני רואה שלד
את יכולה להשתמש כבסיס במסלול הירוק בספר ארהב דרום מערב מסלולים או במסלול הזה (שהוא הכי מתאים שכן הוא מיועד לקרוואן ואורכו 16 יום):
https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%99%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%91-016/
או במסלולים הללו (שלא מיועדים לקרוואן ולכן צריך קצת לשנות אותם – לרווח אותם)
https://www.maslulim-america.com/m-maslulim-results/?filter-track-category=707
בכל מקרה לא הייתי מוותרת על ארצס (על קורלורדו נשיונל מוניומנט אפשר לוותר)
מבחינת פעילויות – באזור אספן יש הכל. במואב יש רפטינג נהר וקליל ואופני שטח. גם בדורגנו יש שיט אבובים נחמד (ועוד פעילויות). הייתי מנסה לחלק את זה כדי שזה יהיה מפוזר בטיול.
נטעליאת
אורחהשלד של המסלול הוא המסלול הירוק שלך מהספר ונעשה אותו בקרוואן
יש איפה עוד לקצר חוץ מקולרדו מוניומנט?
תודה
נטע דגנימנהל בפורוםהי
אורך המסלול בספר הוא 17 יום. אבל קרוואן מאריך כי יום הלקיחה וההחזרה הם ימים מבוזבזים. אני מציעה שכן תכתבי לי שלד שמתייחס לשעת הנחיתה וההמראה ושעות הלקיחה וההחזרה של הקרוואן – כי כל אלה יכולים להשפיע.
מבחינת איפה לחתוך – ויתור על המונומנט הלאומי קולורדו לא ממש יעזור. זה מקום שהוא בין כה בדרך ומהווה אתנחתה מהנסיעה הארוכה. אגב את יום 4 במסלול הירוק גם הייתי מפצלת ל-2 אם מטיילים בקרוואן.
מה שהייתי מציעה לכם לעשות אם אתם רוצים לקצר זה לנסוע ישירות ממזה ורדה ביום ה-12 לשמורת גריט סנד דיונס (שאליה מגיעים במסלול ביום ה-15) – כלומר לוותר על המוניומנט ואלי, על קניון דה צלי ועל סנטה פה. זה גם יאפשר לכם להאריך באספן וכן לפצל את יום 4 לשניים (לינה בגרנד לייק) ועדיין לעמוד במסגרת של 16 ימים. אם לא רוצים לוותר על המוניומנט ואלי אפשר לנסוע אליו הלוך חזור ביום טיול אחד ממז ורדה.
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
אורך המסלול בספר הוא 17 יום. אבל קרוואן מאריך כי יום הלקיחה וההחזרה הם ימים מבוזבזים. אני מציעה שכן תכתבי לי שלד שמתייחס לשעת הנחיתה וההמראה ושעות הלקיחה וההחזרה של הקרוואן – כי כל אלה יכולים להשפיע.
מבחינת איפה לחתוך – ויתור על המונומנט הלאומי קולורדו לא ממש יעזור. זה מקום שהוא בין כה בדרך ומהווה אתנחתה מהנסיעה הארוכה. אגב את יום 4 במסלול הירוק גם הייתי מפצלת ל-2 אם מטיילים בקרוואן.
מה שהייתי מציעה לכם לעשות אם אתם רוצים לקצר זה לנסוע ישירות ממזה ורדה ביום ה-12 לשמורת גריט סנד דיונס (שאליה מגיעים במסלול ביום ה-15) – כלומר לוותר על המוניומנט ואלי, על קניון דה צלי ועל סנטה פה. זה גם יאפשר לכם להאריך באספן וכן לפצל את יום 4 לשניים (לינה בגרנד לייק) ועדיין לעמוד במסגרת של 16 ימים. אם לא רוצים לוותר על המוניומנט ואלי אפשר לנסוע אליו הלוך חזור ביום טיול אחד ממז ורדה.
נטע -
מאתתגובות