ביקור בטורונטו

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #8902 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע,

אנו עומדים לנחות בטורונטו ב-23/6/2013 למשך 14 יום, נסיים את הטיול בניו יורק לאחר שנבקר בה ב-6 ימים האחרונים, וממנה נמריא לארץ.
    אנחנו מתלבטים האם לפתוח את היום הראשון בטיול בעיר טורונטו ורק ביום השני להמשיך לניאגרה פולס, או לוותר על יום בטורונטו.
    האם זו עיר מעניינת? תיירותית? או שלדעתך נכון לדלג עליה ולהקדיש זמן רב יותר למקומות אחרים?

בתודה,
    בני

#8908 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    טורונטו עיר יפה. יש בה כמה אזורים נחמדים. התשובה לשאלה די תלויה בשאר המסלול שלכם – כמה הוא לחוץ… אם יש במסלול די זמן אפשר בהחלט לעבור את היום הראש של הג'ט לג בטורונטו אבל מנגד זה ממש לא חובה…
    נטע

#8942 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. אני חושבת שאפשר לוותר על הזיקוקים תמורת בילוי בטורונטו.
    2. זה נשמע לי סביר אבל מעולם לא עשיתי בעצמי את הדבר הזה אז אני מקווה שזה יילך חלק… קשה לי לייעץ.
    3. אכן הצד הקנדי יפה יותר.
    מפלים באזור אית'קה – ממליצה על טוגאנוק ובטרמילק. ב-2012 המפלים היו יבשים מקווה שב-2013 יהיו יותר מים.
    אני הייתי מוותרת על האמיש. קייפ קוד שווה מאוד אבל אני בספק אם יהיה לכם די זמן להגיע אליו ולטייל בו.
    אני מציעה לכם לכתוב שלד לפי ימים (איני יכולה מפאת חוזר זמן להכין תוכנית טיול לגולשים הרבים מאוד שפונית אלי דרך האתר…) ואשמח לחוות עליו דעה. המקומות שאתה מצויין מופיעים בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב (במסלול הכתום, הירוק והכחול) ואני מציעה שתעיינו בו. אם תקראו אותו תוכלו בנקל לתכנן לעצמכם מסלול יפה. בעיקרון המסלול צריך להיות לדעתי משהו כזה (ממש על רגל אחת) – יום 1 – ניאגרה. 2 – נסיעה לאיתקה דרך קורנינג, ווטקינס. 3 – איתקה והתחלת נסיעה ללייק פלסיד. 4 – המשך נסיעה ללייק פלסיד וטיול באדירונדקס. 5 – נסיעה וטיול בדרך לברלינגטון ורמונט. 6 – מכאן יש לכם רק עוד שלושה ימים נכון (סה"כ 8 ימי טיול?) אני לא מניחה שתספיקו את קייפ קוד… אולי שווה לעשות גיחה להרים הלבנים או לחזור לניו יורק דרך ההרים הירוקים… או שאפשר לקצר טיפה שהות בניו יורק.
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־ביקור בטורונטו
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0