בחירה בין חלופות

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #73907 הגב
    מיכל
    אורח

מה החלופה למסלול שתהעה נכונה יותר-
    לילה במנטרי- כביש 1- לילה במורו ביי- סולווג ועיירות בדרך ולילה בסנטה ברברה- 2 לילות בסאן דייגו (= 1.5 ימים בפועל בדייגו) נסיעה לווגאס.
    או..אותו דבר רק לינה בסלווג (האם לא רחוק מידי) במקום מורו ביי, ומשם לסן דייגו (ללא ביקור בברברה) שייתן נטו 2.5 ימים בערך בדייגו.

#73937 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    סליחה על העיכוב בתשובה (הייתי בחול)
    הכי הגיוני לדעתי זה שני לילות במונטריי, לילה במורו ביי ושני לילות בסן דייגו
    או לילה במונטריי, לילה במורו ביי ושלושה לילות בסן דייגו
    אין טעם של ממש ללון בסנטה ברברה בכזה מסלול
    אפשר להחליף את הלינה במורו ביי בלינה בסולבאנג (זה לא רחוק) אבל לדעתי עדיף ללון ליד הים ועדיף לא להעמיס על היום של כביש 1
    נטע

#73958 הגב
    מיכל
    אורח

השאלה האם במקום להמשיך ממורו ביי לסן דייגו ל 3 לילות (2.5 ימים נטו) את ממליצה לנצל את הזמן כך ?
    1 ללון לילה באיזור נאפה ואלי (אחרי הביקור המתוכנן בסן פרנסיסקו של 3 ימים) ומשם לנסוע למונטרי ומשם למחרת לכביש 1.
    2 לחתוך ממורו ביי מזרחה לכיוון לינה בביקרספילד ולמחרת ביקור בסוקייה ובקינגס וחזרה ללינה בביקרספילד ללילה שני ולמחרת לצאת לכיוון ווגאס ?
    (בכל מקרה לא מעוניינים לעבור דרך היוסמטי ולא להיכנס ללוס אנג'לס)
    או…להישאר עם נסיעה ממורו ביי ל 3 לילות בסן דייגו (2.5 ימים נטו)

#73965 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אין לי את הפירוט של כל המסלול אבל נראה לי שהזמן שלכם מוגבל ולכן הייתי מוותרת על נאפה (פלוס זה בכיוון ההפוך אז הנסיעה למונטריי תתארך ולא ישאר לכם זמן למונטריי).
    לא ריאלי לנסוע ביום אחד מבייקרספילד לסקויה וחזרה. זה 2.5 שעות נסיעה לכל כיוון (בלי עצירות – וזו דרך מאוד מפותלת שהנסיעה בה תיקח ודאי יותר זמן מאשר גוגל טיים) לנקודה שחובה להגיע אליה (העץ גנרל שרמן) וזה בכלל בלי להמשיך צפונה לקינגס: https://goo.gl/maps/iy72SDNAb7uZsBNv9
    לגבי סן דייגו – זו אכן נסיעה ארוכה וזה טיול עיר. אז השאלה אם זה מה שאתם מחפשים.
    בכל מקרה הקפידו שיהיה לכם מספיק זמן במונטריי (או לצאת מסן פרנסיסקו ממש מוקדם ולנסוע דוך למונטריי או ללון שני לילות במונטריי).
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־בחירה בין חלופות
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0