דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › אשמח לחוות דעת על המסלול לצפון מזרח ארהב :)
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 8 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
Rotem
אורחקצת רקע: אנחנו זוג בני 30 עם תינוקת בת שנה נגיע עם עגלה ומנשא מבחינת תאימות לטיולים.
זו תהיה הפעם השניה שלנו במנהטן.4.9 נחיתה בJFK בשעה 15:30 עם טיסת אל על – משם מונית לדירה בברוקלין.
5-8.9 מנהטן וברוקלין
9.9 בשעה 10:30 טיסה מJFK לבפאלו – נחיתה ב12:00 לוקחים רכב ומשם נוסעים למלון (נשמח להמלצה) טיול רגלי בקרבת המפלים, ארוחת ערב וחזרה למלון.
10.9 צ׳ק אאוט, ארוחת בוקר ומשם לצאת לשיט במפלי הניאגרה, קניות צידה לדרך בסופר מרקט, ארוחת צהריים ונסיעה לכיוון אלף האיים (נשמח להמלצה היכן כדאי לטייל בדרך ואיפה כדאי לעצור לישון או להמשיך עד לאלף האיים)
11.9 צ׳ק אאוט, ארוחת בוקר ומשם טיול קצר בסביבה והמשך נסיעה לאלף האיים, ארוחת צהריים והתמקמות במלון* (*האם יש טעם ללון באלף האיים או שכדאי אחרי השייט להמשיך ליעד הבא?)
12.9 ארוחת בוקר, שייט באלף האיים ב10:30, לאחר מכן ארוחת צהריים, ויוצאים לנסיעה ללייק פלאסיד וישנים שם (היכן כדאי?)
13.9 ארוחת בוקר וטיול קצר באיזור ונסיעה לפורט קנת׳ למעבורת של השעה 12:00 לברלינגטון, מברלינגטון נסיעה לסטואו, התמקמות במלון וטיול קצר.
14.9 זה sunday לא ברור האם הפעילויות שיש בדכ רלוונטיות, אבל חשבנו על סיור במפעל סיידר/מייפל/שוקולד, ארוחת צהריים ונסיעה לכיוון ההרים הלבנים (נורת׳ קונווי?) התמקמות במלון ולינה.
15.9 נסיעה להר וושינגטון (מתלבטים האם לקחת את הרכבת או לטייל עצמאית עם הרכב) וחזרה למלון (נורת׳ קונווי?)
16.9 טיול בסביבה ולאחר ארוחת צהריים יציאה לכיוון אקדיה נשיונל פארק (לינה בבר הארבור?)
17.9 טיול באקדיה נשיונל פארק ארוחת צהריים (אולי מנוחה קצרה) המשך טיול בפארק וחזרה למלון (בר הארבור?)
18.9 לאחר ארוחת בוקר להמשיך לטייל בפארק, ארוחת צהריים קצרה ונסיעה לקמדן, לינה בקמדן.
19.9 נסיעה לפורטלנד (חייבים להגיע להחליף רכב בפורטלנד עד השעה 12), החלפת הרכב ויציאה ל South Casco, מיין, לינה במיין.
20.9 חתונה ולינה במיין
21.9 לאחר בראנץ׳ יציאה לכיוון ניו יורק (מצטרפים אלינו הוריי ואחי בן 26) מחפשים טיול ומקום לישון בו בדרך למנהטן.
22.9 טיול לכיוון ניו יורק, לינה בדרך למנהטן.
23.9 הגעה למנהטן ושהייה עד ה27.9
27.9 טיסה חזרה מניוארק לארץ ב23:30.תודה 🙂
נטע דגנימנהל בפורוםהי
המלצות ללינה ולפעילות באזורים אלה תוכלו למצוא בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב או על מזרח ארה"ב. אני חושבת שהייתי ישנה ב-10 בניאגרה וב-11 בבוקר נוסעת מוקדם בבוקר לאלף האיים, עושה שיט ולנה באלף האיים. כך תוכלו ב-12 בבוקר לנסוע ללייק פלסיד. אפשר גם לעשות את השיט ב-12 בבוקר. בכל מקרה הייתי משתדלת לא לפצל את הנסיעה לאלף האיים לשניים כי חבל לעבור עוד מלון. ה-13 לא הגיוני שכן יש המון מה לעשות בדרך לפורט קנט. אני חושבת שתצליחו להגיע לסטו רק בערב. ב-14 הייתי מציעה לנסוע להרים הלבנים דרך כביש 112 שהוא מקסים מבחינה נופית. ב-15 אם אתם מטיילים עם תינוקת אני חושבת שעדיפה לכם הנסיעה ברכב להר. בהמשך התוכנית בסדר.
נטע -
מאתתגובות