דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › אלסקה מקיף טיול של 12 יום
- This topic has 6 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני שנה 1, 6 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
שומרת
אורחנטע שלום וברכה
המסלול שאת מציעה של אלסקה מקיף 12 יום נראה מקסים בהחלט אשמח לדעת האם אין בעיה להשכיר רכב בגונו ולהחזיר באנקורג אלו חברות עובדות שם וניתן להשכיר דרכם ?
שאלה נוספת במידה ו\עושים מסלול זו האם כדאי ביוןם של הנסיעה הארוכה של 650 ק"מ מאגם קלאון לפאקסון לפצל יום זה לשניים ? או שעדיף ביום אחד ?
ואם כבר נוחתים בגונו האם כדאי לעשות מאמץ להגיע לגליישר ביי ולהוסיף עוד יומים לטיול או שאפשר לוותר וזה מסבך את המסלול
תודה מראש
נטע דגנימנהל בפורוםהי
הכוונה למסלול הזה?
https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%99%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%91-012/
המסלול הזה מעגלי מאנקורג אז לא מבינה את השאלה
אנא שלחי לינק למסלול שאליו את מתכוונת. בלי זה לא יכולה לענות
נטעשומרת
אורחהיי נטע שבוע טוב התכוונתי למסלול שמתחיל בגונו ונגמר באנקורג להלן המסלול (תוכנית שלד כמובן ראשונית )
נחיתה בגונו בירת אלסקה ( מה השדה תעופה שכדאי להגיע אליו ומשם לגונו ?)
(האם כדאי להאריך מסלול ומגונו להגיע לגוסטובס וגליישר ביי ?
יום בגונו
נסיעה להיינס מעבורת (באלו ימים פעולת המעורת מגונו להיינס על מנת שנוכל להתאים ימים )
היינס יום נוסף
שמורת קלואן לינה קלואן
שמורת טטלין עד לפאקסון ביום זה נסיעה של 650 קמ האם כדאי לרווח יום זה ליומים לפצל מבחינת הנהיגה ?
כביש דנאלי
עוד יום בשמורת דנאלי והאם כדאי לקחת יום נוסף סזהכ 3 ימים בדנאלי
נסיעה אל חצי האי קינאי
קינאי פיורדס
שייט במעוברת לואלדז (באלו ימים פעלת ?)
יום נוסף בוואדרז
סיום באנקורג
סהכ בין 12-13 יום ואנחנו שומרי שבת אז צריךלהוסיף 2 שבותת לעניין
בברכה שומרתשומרת
אורחנטע יקרה שאלה נוספת ששכחתי לשאול
במידה והתוכנית מגונו עד אנקרוג ראלית האם יש חברות להשכרת רב בגונו והחזרה באנקורג ? כי אם אינני טועה מלפני מספר שנים שחשבנו על מסלול כזה הייתה בעיה של השכרת רכב בגונו והחזרה באנקורג האם הדברים השתנו ?
אודה לעזרתך בעניין בהמון תודה מראש שומרת
נטע דגנימנהל בפורוםהי
לא חושבת שתמצאו רכב למסלול כזה
לא זכור לי שאני מציעה מסלול כזה בפרסומים שלי
נטעשומרת
אורחהיי נטע יקרה כן מצאתי את הצעת מסלול אצך באתר אלסקה תחת הכותרת מסלול טיול קצר המיטב של אלסקה ויוקון 12 יום
השאלה באמת איך אפשר להגיע לגונו אם אין השכרת רכב משם ?
בברכה שומרת
נטע דגנימנהל בפורוםהי
אני מניחה שאת מתכוונת לכתבה הזו שהיא באתר אחר ולא באתר שלי?
https://www.gotravel.co.il/travel/?p=2530
אם כן זו כתבה מאוד ישנה שאין בה התייחסות לעניין הרכב (בעבר אפשר היה בקושי למצוא אפשרויות לחד כיווני של רכב. היום זה יותר קשה)
נטע -
מאתתגובות