דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › איפה הכי יפה לראות זיקוקי 4/7 בניו יורק?
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 12 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
Dima
מנהל בפורוםנטע שלום,
אנחנו נוחתים ב-4/7 לפנות בוקר בניו יורק ונשהה בברוקלין.
לאן כדאי לנו ללכת כדי לחוות את הזיקוקים או האירועים האחרים בדרך הטובה ביותר?
תודה, אורלי
נטע דגנימנהל בפורוםהי
הדבר שאני הכי ממליצה עליו הוא מופע הזיקוקים היפה שמעל נהר ההדסון, בערב ה-4.7.
עדיין אין מידע עדכני און ליין על הזיקוקים של 2012 (ולא בטוח עדיין אם הם יהיו השנה מעל נהר ההדסון או מעל נהר האיסט).
מציעה לאתר הזה עוד כחודש ואז וודאי תוכלי לקבל מידע עדכני.
http://social.macys.com/fireworks/?cm_mmc=VanityUrl-_-fireworks-_-n-_-n
נטע-
התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י
נטע דגני.
Dima
מנהל בפורוםוואו את תותחית.
יש לי עוד שאלה.
רוב הטיול שלנו יהיה בחוף המערבי, מסיאטל ללוס אנג'לס (כבר עזרת לי מאד עם המלצות לאזור סיאטל). התוכנית כבר די בנויה ורוב מקומות הלינה בפארקים מוזמנים.
יש לי התלבטות לגבי החוף של אורגון. המסלול שתכננתי לאורגון הוא כזה: פורטלנד – סמית' רוק סטייט פארק – ניוברי – קרייטר לייק ומשם לאזור ברדוודס בקליפורניה. מהרדוודס נדרים לאורך חופי קליפורניה עד סן פרנציסקו ובהמשך ניסע לאורך כביש מס' 1. והנה השאלה: האם כדאי לנו לעשות גיחה מקרסנט סיטי בקליפורניה לכיוון אורפורד, כדי לראות את החופים של אורגון? או שמה שנראה בהמשך בקליפורניה יהיה די דומה/ שווה ערך מבחינת העניין?
תודה רבה, אורלי
נטע דגנימנהל בפורוםהי
איני יודעת באיזה קטע של חופי קליפורניה תסעו מצפון לסן פרנסיסקו כי כביש 101 רחוק מהים אבל אם תחתכו מערבה לכביש 1 כדאי לנסוע לאורך החופים מדרום לאזור פורט ברג. גם שלטר קוב אזור יפה מאוד… אבל – החופים הדרומיים של אורגון מרשימים ואם יש זמן אני כן ממליצה לנסוע לפחות 20 או 30 ק"מ קרסנט סיטי צפונה לאורך החוף. אם אין לכם זמן – לא נורא (כאמור גם חופי קליפורניה יפים מאוד)… נטעDima
מנהל בפורוםתודה נטע, את עוזרת לי מאד. יהיו לנו לא מעט חופים בטיול: באולימפיק נשהה בלה-פוש, ובקליפורניה ניסע ממש לכל האורך, גם בחלק הצפוני וגם בחלק הדרומי, בכביש מס' 1. שלטר קוב נמצאת בתכנון שלנו כמקום לשהות בו לפחות לילה אחד, על פי המלצתך בספר "ארה"ב מערב" שהפך לתנ"ך שלי בימים אלו ויש עמודים ממנו שאני כבר מדקלמת בע"פ. אני מניחה שנוותר על הגיחה צפונה מקרסנט סיטי, גם כך צפויות לנו שעות ארוכות מאד ברכב.
שוב תודה וחג שמח, אורלי
נטע דגנימנהל בפורוםאין בעד מה,
נטע -
התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י
-
מאתתגובות